fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló prorroga el període informatiu sobre les càmeres d’accés al centre fins al 10 de gener

Castelló prorroga el període informatiu sobre les càmeres d’accés al centre fins al 10 de gener

L’Ajuntament començarà a sancionar els vehicles que accedisquen a la zona restringida del nucli històric a partir del 10 de gener i no el 2 de novembre, tal com estava previst.

L’Ajuntament de Castelló prorroga el període informatiu del sistema de control d’accés a la zona restringida Nucli Històric a través del circuit tancat de televisió amb càmeres de reconeixement de matrícules (OCR), de manera que no es començarà a sancionar el 2 de novembre com estava previst, sinó que es farà a partir del pròxim 10 de gener. 

Fins llavors, es continuaran enviant notes informatives de sanció, sense multa, als titulars dels vehicles que accedisquen a la zona restringida sense estar autoritzats. 

S’amplia així el període d’informació del nou sistema mentre s’ultima una campanya multiformat amb una pàgina web com a principal eina a través de la que la ciutadania puga informar-se del nou sistema, donar d’alta el seu vehicle, gestionar autoritzacions puntuals, consultar les ubicacions de les càmeres o resoldre els seus dubtes a través d’un apartat bàsic de preguntes freqüents. 

La web abordarà de manera específica el nou sistema de control d’accessos al centre, de manera que es reforce el coneixement ciutadà d’aquest, i que està ideada per a albergar en un futur altre tipus d’accions en matèria de mobilitat, sostenibilitat o contaminació. 

A més, la quantia de les sancions per circular pel centre sense el corresponent permís s’ha reduït i s’ha fixat en 80 euros (40 euros ràpid pagament).

Leave a Reply

Your email address will not be published.