fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Tornen les visites teatralitzades per a con茅ixer la hist貌ria de Benicarl贸

Tornen les visites teatralitzades per a con茅ixer la hist貌ria de Benicarl贸

La Regidoria de Cultura ha organitzat per a aquest estiu un seguit de visites teatralitzades per a donar a con茅ixer de manera amena i entenedora la hist貌ria de Benicarl贸. Els propers 6 i 7 d’agost tindran lloc les visites pel Centre Hist貌ric i el poblat iber del Puig de la Nau.

El Centre Hist貌ric i el poblat iber del Puig de la Nau seran els escenaris protagonistes de les visites recreades i teatralitzades que ha organitzat la Regidoria de Cultura per a aquest estiu per tal de donar a con猫ixer la hist貌ria de Benicarl贸.

Despr茅s de l’猫xit de les anteriors sessions (el 16 i 17 de juliol), les visites continuaran aquest dissabte 6 d’agost a partir de les 19.00 hores amb la visita teatralitzada pel Centre Hist貌ric, a c脿rrec de l’empresa Aur Art. La visita, en valenci脿, consistir脿 a recrear diferents escenes pel centre de la ciutat, on s’escenificaran diferents fets rellevants de la hist貌ria de Benicarl贸, com ara l’atorgament de la Carta Pobla, la concessi贸 del t铆tol de vila o la recreaci贸 d’escenes i situacions de les diferents guerres (Guerra de Successi贸, Guerra de la Independ猫ncia o guerres carlines). La visita s’iniciar脿 davant de l’Ajuntament.

L’endem脿 diumenge, dia 7 d’agost, tindr脿 lloc la visita teatralitzada al poblat iber del Puig de la Nau, tamb茅 a c脿rrec de l’empresa Aur Art. La visita, que es dividir脿 en dos grups, un en castell脿 i un altre el valenci脿, comen莽ar脿 a les 19.00 hores i consistir脿 a escenificar la vida quotidiana dels habitants del jaciment. En les diferents escenes participaran els principals personatges que habitaven el poblat (el pintor, la teixidora, els comerciants, els forners, els gu脿rdies o la sacerdotessa).

Les persones interessades a assistir a alguna de les visites s’han d’inscriure telefonant al 964 460 448 o enviant un correu a l’adre莽a electr貌nica correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published.