fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Héctor seguirà un any més en el Bisontes Castellón Futbol Sala

Héctor seguirà un any més en el Bisontes Castellón Futbol Sala

Héctor Garrigós Reyes “Malawi” (1993) seguirà un any més en el Bisontes Castellón. El de Cullera ha demostrat ser un jugador decisiu per al conjunt Castellonenc, convertint-li en un dels quals més tants van anotar la passada campanya dins de l’equip.

Des de la seua arribada la temporada passada del filial del Granota després de ser Campió de Lliga de Tercera Divisió, “Malawi” s’ha convertit en un revulsiu dins de l’equip. El valencià és un jugador que contagia en la pista en futbol sala que porta dins el que li ha convertit en un jugador imprescindible en l’esquema de míster Manuel Collado. L’ala reconeixia així la seua alegria per seguir un any més en l’equip Castellonenc. “És el meu segon any en aquest club i em sent ja com a casa. Del pròxim any espere entrenar al cent per cent i seguir amb la filosofia d’anar partit a partit. L’equip s’ha reforçat molt bé i intentarem quedar el més alt possible en la taula”.

Per la seua banda en Director Esportiu de l’entitat Mario Ruiz valorava així la continuïtat del jugador. “Héctor és un jugador molt treballador que cada partit que passa va a més. Malgrat que ha rebut ofertes d’altres clubs, el seu compromís amb aquest projecte és total. Estem molt contents d’explicar en les nostres files amb una persona com ell”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.