fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Turisme fa un balan莽 molt positiu de la promoci贸 de Benicarl贸 a Fitur

Turisme fa un balan莽 molt positiu de la promoci贸 de Benicarl贸 a Fitur

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha qualificat de 芦molt positiva禄 l’estada de Benicarl贸 a la passada edici贸 de Fitur, una edici贸 en la qual, segons ha explicat la regidora 芦hem pogut captar l’optimisme del sector despr茅s de dos anys molt durs per la pand猫mia禄.

Isabel Cardona ha explicat que 芦l’estrat猫gia tur铆stica que Benicarl贸 ha presentat a Fitur, basada en la seua oferta gastron貌mica, ha sigut tot encert禄 i ha remarcat que 芦ha anat en perfecta sintonia amb la l铆nia de treball, tant de Turisme Comunitat Valenciana com del Patronat Provincial de Turisme禄.

La regidora ha destacat el gran nivell dels restauradors de Benicarl贸, que es va poder comprovar amb el showcooking que van oferir a Fitur, i ha agra茂t tamb茅 la promoci贸 que l’estrella Michelin Ra煤l Resino va fer de la carxofa de Benicarl贸 a trav茅s del Patronat Provincial de Turisme.

Una de les visites m茅s destacades durant les dos jornades de treball va ser la del ministre d’Agricultura, Luis Planas, que va poder comprovar la qualitat dels productes, especialment de la carxofa de Benicarl贸. 芦Un gest 鈥攈a dit la regidora鈥 que segur que beneficiar脿 la promoci贸 del nostre producte estrella禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.