fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim continua amb el pla de millora de la mobilitat i accessibilitat en el terme municipal

Benic脿ssim continua amb el pla de millora de la mobilitat i accessibilitat en el terme municipal

El consistori ha actuat recentment en la millora de les voreres del carrer Salinas de Santa Pola i carrer Ribalta.

L’Ajuntament de Benic脿ssim, en el seu objectiu posat a millorar la mobilitat i l’accessibilitat en el terme municipal, continua amb el pla d’actuaci贸 d’arranjament de voreres i senyalitzaci贸 horitzontal en la localitat.

鈥淒urant el 2021, i dins del pla anual de manteniment de vies p煤bliques, s’ha actuat en diferents vials, sobretot de la zona sud, com l’avinguda Ferrandis Salvador, des de la Ratlla fins a l鈥橢urosol, aix铆 com les perpendiculars Senia Sevilla, Sigalero, Palmerar i Gimeno Tom谩s鈥, ha explicat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s, qui ha afegit que durant el present exercici continuaran les actuacions quant al manteniment de vials 鈥渋 seguirem amb la planificaci贸 prevista, aix铆 com les demandes que els ve茂ns ens han fet arribar a trav茅s dels pressupostos participatius鈥.
Una de les 煤ltimes actuacions dutes a terme es localitza al carrer Salines de Santa Pola, vial pr貌xim a l’escola infantil municipal Pintor Tasio i les voreres del qual es trobaven molt deteriorades a l’entorn dels escocells a causa del creixement de les arrels. L’actuaci贸 realitzada ha consistit en la reparaci贸 del paviment aix铆 com al sanege de les arrels.
Durant aquests dies tamb茅 s’est脿 treballant en la reparaci贸 del tram de vorera i carril bici del Cam铆 Serradal, entre el carrer Arrosars i Pintor Porcar. Aix铆 mateix, el consistori ha actuat al carrer Ribalta, 鈥渕odificant les voreres per a la millora de l’accessibilitat, executant diversos rebaixes i eixamplaments puntuals en zones on existeixen obstacles com a pals o fanals que dificulten el pas鈥, ha comentat el regidor de Mobilitat, Carlos D铆az.

A m茅s de treballs en les voreres, i seguint amb les millores en mat猫ria de mobilitat, l’Ajuntament est脿 realitzant labors de manteniment de la senyalitzaci贸 horitzontal, amb el repintat de passos de vianants i altres elements de senyalitzaci贸 vi脿ria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.