fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real acosta la figura de sant Pasqual als m茅s joves amb el repartiment de 2.000 auques del patr贸 l鈥檃ny del centenari

Vila-real acosta la figura de sant Pasqual als m茅s joves amb el repartiment de 2.000 auques del patr贸 l鈥檃ny del centenari

La Regidoria de Turisme distribuir脿 els p貌sters a partir del dilluns 29 entre els alumnes d鈥檌nfantil i prim脿ria de tots els centres educatius de la ciutat perqu猫 treballen en l鈥檃ula l鈥檃rrelament del sant amb Vila-real al llarg de la seua hist貌ria.

L’Ajuntament de Vila-real continua impulsant activitats per a donar a con猫ixer la figura de sant Pasqual entre tots els p煤blics en l’any del centenari del patronatge sobre la ciutat. A les activitats realitzades durant la setmana de festes, amb diferents manifestacions com els cobertors i taulells commemoratius amb la imatge del patr贸 i les exposicions, entre d’altres, la Regidoria de Turisme engega ara una nova campanya dirigida als m茅s menuts, amb l’elaboraci贸 d’una auca que ser脿 repartida, a partir del pr貌xim dilluns 29, entre tots els col路legis de Vila-real.

El regidor de l’脿rea, Emilio M. Obiol, ha destacat que “no ens oblidem d’un important segment, com 茅s el de l’escola, on des de la pedagogia i la did脿ctica els xiquets poden aprendre m茅s sobre el patr贸 de la ciutat”.

Un total de 2.000 unitats, realitzades per una empresa local, arribaran a partir del dilluns als centres educatius perqu猫 els alumnes d’infantil i prim脿ria “puguen treballar en l’aula juntament amb els mestres la hist貌ria del sant d’una manera transversal i lligada a la cultura, festa i tradicions de la nostra ciutat”. L’auca compta amb nou peces en les quals es relata i il路lustra amb divertides imatges el naixement i inf脿ncia del patr贸, el seu recorregut fins a arribar a Vila-real i la seua evoluci贸 com a persona, mestre, te貌leg i poeta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.