fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Antonio Catalán, José Carlos Díez i Ximo Puig protagonitzen un interessant debat sobre l’estat econòmic actual a Morella

Antonio Catalán, José Carlos Díez i Ximo Puig protagonitzen un interessant debat sobre l’estat econòmic actual a Morella

Aforament complet a la Sala del Justícia per el Cita Morella d’aquesta vesprada

Cita Morella ha emplenat del tot la Sala del Justícia per escoltar a Antonio Catalán, empresari i fundador de les cadenes hoteleres NH-Hoteles i AC Hotels-AC by Marriott, José Carlos Díez, economista i tertulià de Cadena Ser, Onda Cero, La Sexta i col·laborador de El País, i Ximo Puig, President de la Generalitat Valenciana, per a parlar sobre l’estat econòmic actual amb el títol I després de la crisi, què?, aquesta vesprada.

Els tertulians han oferit un interessant debat amb diferents punts de vista sobre l’economia després de la crisi. El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat que “ara estem en un punt millor de l’economia, el que no vol dir que tot el treball estiga fet. La Comunitat Valenciana està creixent i volem seguir per aquest camí”. Mentrestant, Antonio Catalán subratlla que “el turisme d’interior com el de Morella té unes característiques i activitats idònies per a generar treball a causa dels nous models de vida de les persones”. Finalment, José Carlos Díez conclou que “s’han d’utilitzar les noves tecnologies que permeten crear noves formes de negoci i d’aquesta manera els pobles com Morella poden trobar una fórmula de frenar el despoblament”.

Cita Morella, organitzat per Comunicacions dels Ports i l’Ajuntament de Morella tracta temes diversos amb experts i personalitats de l’economia, el periodisme o la política i busca apropar a la gent temes d’actualitat. A més, els i les assistents poden conèixer de més prop als personatges i experts que debaten, ja que es poden fer preguntes dins d’aquest acte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.