fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim inverteix en la millora de la xarxa de pluvials

Benic脿ssim inverteix en la millora de la xarxa de pluvials

L’ajuntament aprova el projecte de les obres el pressupost base de licitaci贸 de les quals ascendeix a 278.200 euros.

L’Ajuntament de Benic脿ssim ha aprovat el projecte d’obres de millora de la xarxa de pluvials del municipi. Amb un pressupost base de licitaci贸 de 278.199,91 euros i un termini d’execuci贸 de cinc mesos, el projecte aprovat 鈥渇orma part de les millores de la xarxa de pluvials del municipi. En aquest cas, t茅 com a objectiu solucionar els problemes d’inundabilitat en episodis de fortes precipitacions鈥, ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s.

La soluci贸 contemplada en aquest projecte consisteix en la construcci贸 d’una canalitzaci贸 que unisca la xarxa projectada del futur bulevard amb la xarxa existent en la Gran Avgda. Jaume I amb una longitud total de 461,80 metres.

Despr茅s de l’aprovaci贸 del projecte, el consistori est脿 a l’espera de la supervisi贸 del mateix per part de la Diputaci贸 Provincial de Castell贸 per a iniciar el proc茅s de contractaci贸 ja que aquesta actuaci贸 est脿 inclosa en els plans d’obres i serveis.

Com ha afegit la regidora d’Obres i Serveis, Elena Llobell, 鈥渆n els 煤ltims anys destinem la subvenci贸 provincial a obres tan importants com necess脿ries com s贸n el manteniment de totes aquelles infraestructures que estan en el nostre subsol i que ajuden a un funcionament 貌ptim de la gesti贸 de pluvials i residuals鈥.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.