Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana acull la nova campanya d’ajudes d’economia social

Borriana acull la nova campanya d’ajudes d’economia social

Reunió informativa el 13 de febrer a les 17 hores a l’Edifici del Casal Jove de Borriana.

La Direcció General d’Emprenedors i Cooperativisme convoca una nova campanya de difusió d’ajudes per a empreses d’economia social convocades per a este any 2020 d’acord amb la nova ordre 11/2019, del 2 de desembre (DOGV núm. 8692, de 5 de desembre), de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s’establixen les bases reguladores de determinades ajudes per al foment de les empreses cooperatives, les societats laborals i les empreses d’inserció a la Comunitat Valenciana.

Està previst realitzar diferents sessions informatives per a les empreses del sector, així com per a les assessories i prescriptors empresarials vinculats o interessats en l’economia social. L’Ajuntament de Borriana dona suport a la campanya de difusió d’ajudes per a les empreses i realitzarà una sessió informativa el 13 de febrer a les 17 hores a l’Edifici del Casal Jove de Borriana (C/ Albert Einstein, 2).
La sessió comptarà amb la presència de personal tècnic especialista en la gestió de les referides ajudes, amb l’objectiu d’orientar els assistents sobre les diferents subvencions convocades i contestar tots els dubtes tècnics i pràctics que es puguen plantejar sobre la matèria.

Els interessats hauran de confirmar l’assistència cridant al telèfon 963869125 o mitjançant el correu electrònic emprendedores@gva.es

Leave a Reply

Your email address will not be published.