fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana acull la nova campanya d’ajudes d’economia social

Borriana acull la nova campanya d’ajudes d’economia social

Reuni贸 informativa el 13 de febrer a les 17 hores a l’Edifici del Casal Jove de Borriana.

La Direcci贸 General d’Emprenedors i Cooperativisme convoca una nova campanya de difusi贸 d’ajudes per a empreses d’economia social convocades per a este any 2020 d’acord amb la nova ordre 11/2019, del 2 de desembre (DOGV n煤m. 8692, de 5 de desembre), de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comer莽 i Treball, per la qual s’establixen les bases reguladores de determinades ajudes per al foment de les empreses cooperatives, les societats laborals i les empreses d’inserci贸 a la Comunitat Valenciana.

Est脿 previst realitzar diferents sessions informatives per a les empreses del sector, aix铆 com per a les assessories i prescriptors empresarials vinculats o interessats en l’economia social. L’Ajuntament de Borriana dona suport a la campanya de difusi贸 d’ajudes per a les empreses i realitzar脿 una sessi贸 informativa el 13 de febrer a les 17 hores a l’Edifici del Casal Jove de Borriana (C/ Albert Einstein, 2).
La sessi贸 comptar脿 amb la pres猫ncia de personal t猫cnic especialista en la gesti贸 de les referides ajudes, amb l’objectiu d’orientar els assistents sobre les diferents subvencions convocades i contestar tots els dubtes t猫cnics i pr脿ctics que es puguen plantejar sobre la mat猫ria.

Els interessats hauran de confirmar l’assist猫ncia cridant al tel猫fon 963869125 o mitjan莽ant el correu electr貌nic emprendedores@gva.es

Leave a Reply

Your email address will not be published.