fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 destina 130.000 euros en ajudes a entitats sense 脿nim de lucre

Castell贸 destina 130.000 euros en ajudes a entitats sense 脿nim de lucre

La regidora Patricia Puerta reitera el suport municipal “als projectes d’innovaci贸 social i ocupaci贸”.

La Regidoria d’Impuls de l’Activitat Econ貌mica de l’Ajuntament de Castell贸 t茅 marcat entre els seus objectius prioritaris el foment de l’ocupaci贸 i la millora de les condicions d’ocupabilitat de la ciutadania. Fruit d’esta aposta, a trav茅s de l’Ag猫ncia de Desenvolupament Local, ha llan莽at dues l铆nies d’ajudes dotades amb un total de 130.000 euros per a entitats sense 脿nim de lucre de la ciutat.

La convocat貌ria d’estes subvencions confirma l’objectiu del Govern municipal “de fomentar i impulsar projectes d’innovaci贸 social i ocupaci贸 que realitzen entitats no lucratives, associacions, federacions, confederacions o agrupacions de la ciutat de Castell贸”, ha recalcat la regidora d’Impuls de l’Activitat Econ貌mica, Patricia Puerta.

La primera de les ajudes, amb una inversi贸 de 100.000 euros, est脿 dirigida a projectes o programes d’acci贸 social que hagen comen莽at la seua activitat a partir de l’1 de gener de 2016 o a partir de la notificaci贸 de la concessi贸 de subvenci贸, sent de 25.000 euros l’aportaci贸 m脿xima per projecte.

La segona l铆nia de subvencions, amb un import total de 30.000 euros, t茅 com a objectiu promoure iniciatives d’ocupaci贸 realitzades per organitzacions sense finalitats de lucre que responen a criteris de solidaritat i participaci贸 social. Els projectes han d’haver-se iniciat enguany i la quantia m脿xima per programa 茅s de 10.000 euros. El termini de presentaci贸 de les sol路licituds finalitza el 12 de desembre.

Estes subvencions s’emmarquen dins del Pla Estrat猫gic d’Ocupaci贸 amb el qual la Regidoria d’Impuls de l’Activitat Econ貌mica canalitza m茅s de mig centenar de mesures per a promoure l’ocupaci贸, la formaci贸, la innovaci贸 o l’emprenedoria, segons ha destacat la regidora Patricia Puerta, qui ha recordat que el pressupost en mat猫ria d’ocupaci贸 ha augmentat un 350% des de 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published.