fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló invertirà 2,5 milions per millorar la gestió ambiental dels bombejos del sistema de clavegueram i del protocol de pluges

Castelló invertirà 2,5 milions per millorar la gestió ambiental dels bombejos del sistema de clavegueram i del protocol de pluges

Transició Ecològica valorarà les millores que es presenten de caràcter ambiental i fomenten l’economia circular.

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Castelló inicia este dijous l’expedient per a renovar la contractació mitjançant procediment obert del nou servei de conservació i manteniment de les estacions de bombament de la xarxa municipal de clavegueram y de les infraestructures davant les pluges. 

La Regidoria de Transició Ecològica reforçarà la gestió ambiental per a reduir el risc d’impacte ambiental, potenciar l’economia circular i assegurar la màxima capacitat d’evacuació en episodis de pluja, amb un pressupost de 2,5 milions d’euros per als pròxims quatre anys.

També es valoraran millores encaminades a facilitar el control de la xarxa de clavegueram i sanejament que potencien el monitoratge de la xarxa i la realització d’estudis de modelització hidràulica. La contractació tindrà una duració de quatre anys amb un pressupost màxim de 2.,5 milions, amb un cost anual de 537.036 euros.

El servei engloba la inspecció i la neteja de la xarxa de clavegueram, com la revisió del seu funcionament, desobturació de la xarxa pública de clavegueram i inspecció de conduccions i actuacions preventives davant pluges d’alta intensitat. Aquesta actuació tindrà l’objectiu, d’una banda, d’evitar possibles obstacles en les conduccions i elements de la xarxa de clavegueram, i preparar la infraestructura davant episodis de pluja que garantisquen la seua màxima capacitat d’evacuació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.