fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Cultura dóna llum verda a la línia d’ajudes a les sales de concerts dotada amb 60.000 euros

Cultura dóna llum verda a la línia d’ajudes a les sales de concerts dotada amb 60.000 euros

Les bases del programa, inclòs al pla de xoc municipal per impulsar l’economia local, valoraran l’interès cultural dels projectes i l’impacte en el teixit associatiu i social de la ciutat.

La Junta de Govern Local ha aprovat la proposta de la Regidoria de Cultura de Castelló sobre les bases per a la concessió de subvenions per a les sales de concerts amb l’objectiu d’ajudar als espais de música en viu de Castelló que duguen a terme activitats o projectes enfocats a la promoció de la creació i exhibició de les arts musicals. Les activitats subvencionables es deuen realitzar entre l’1 de gener de 2020 i el 31 de maig de 2021.

La regidora de l’àrea, Verònica Ruiz, ha destacat que aquestes subvencions «neixen de la voluntat de suport de Cultura al sector de la música en directe» i ha posat en valor que les condicions de les ajudes hagen estat «fruit del consens i del diàleg i de l’estratègia conjunta que hem traçat durant la crisi sanitària per fer costat als diferents sectors que treballen per portar activitat cultural i artística a Castelló».

El termini per a la presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils a partir de l’endemà al de la publicació de l’extracte de la convocatòria d’aquestes subvencions en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) de Castelló. Si l’últim dia de presentació fora inhàbil, el termini finalitzarà el següent dia hàbil. També s’efectuarà publicació de la present convocatòria en el tauler d’edictes i en la seu electrònica de l’Ajuntament de Castelló de la Plana (https://sede.castello.es).

Leave a Reply

Your email address will not be published.