fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Cultura d贸na llum verda a la l铆nia d’ajudes a les sales de concerts dotada amb 60.000 euros

Cultura d贸na llum verda a la l铆nia d’ajudes a les sales de concerts dotada amb 60.000 euros

Les bases del programa, incl貌s al pla de xoc municipal per impulsar l’economia local, valoraran l’inter猫s cultural dels projectes i l’impacte en el teixit associatiu i social de la ciutat.

La Junta de Govern Local ha aprovat la proposta de la Regidoria de Cultura de Castell贸 sobre les bases per a la concessi贸 de subvenions per a les sales de concerts amb l’objectiu d’ajudar als espais de m煤sica en viu de Castell贸 que duguen a terme activitats o projectes enfocats a la promoci贸 de la creaci贸 i exhibici贸 de les arts musicals. Les activitats subvencionables es deuen realitzar entre l’1 de gener de 2020 i el 31 de maig de 2021.

La regidora de l’脿rea, Ver貌nica Ruiz, ha destacat que aquestes subvencions 芦neixen de la voluntat de suport de Cultura al sector de la m煤sica en directe禄 i ha posat en valor que les condicions de les ajudes hagen estat 芦fruit del consens i del di脿leg i de l’estrat猫gia conjunta que hem tra莽at durant la crisi sanit脿ria per fer costat als diferents sectors que treballen per portar activitat cultural i art铆stica a Castell贸禄.

El termini per a la presentaci贸 de sol路licituds ser脿 de 20 dies h脿bils a partir de l’endem脿 al de la publicaci贸 de l’extracte de la convocat貌ria d’aquestes subvencions en el Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia (BOP) de Castell贸. Si l’煤ltim dia de presentaci贸 fora inh脿bil, el termini finalitzar脿 el seg眉ent dia h脿bil. Tamb茅 s’efectuar脿 publicaci贸 de la present convocat貌ria en el tauler d’edictes i en la seu electr貌nica de l’Ajuntament de Castell贸 de la Plana (https://sede.castello.es).

Leave a Reply

Your email address will not be published.