fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Govern d’Espanya aplica la regularitzaci贸 cadastral a les Alqueries

El Govern d’Espanya aplica la regularitzaci贸 cadastral a les Alqueries

La revisi贸 del valor dels habitatges es va dur a terme durant el passat any i s’efectua en l’actual rebut de l’Impost de B茅ns Immobles.

El Govern d’Espanya ha aplicat la regularitzaci贸 cadastral dels b茅ns immobles de les Alqueries despr茅s de la revisi贸 duta a terme el passat any 2015. Durant aqueix per铆ode, una empresa contractada pel Ministeri d’Hisenda es va encarregar de dur a terme un estudi per a la revisi贸 dels valors cadastrals.

Aquest estudi que es va realitzar mitjan莽ant la presa de fotografies dels diferents immobles de la localitat, segons fonts del Ministeri, va detectar diverses contradiccions entre la realitat i els valors cadastrals existents en la base de dades. Per tant, durant el 2016 es va procedir a actualitzar aquestes refer猫ncies cadastrals. No obstant a莽貌, des del Govern d’Espanya han sol路licitat a alguns habitatges, mitjan莽ant una carta, el pagament de les difer猫ncies dels 煤ltims quatre anys.

Des del consistori de les Alqueries indiquen que no 茅s cap compet猫ncia municipal i l’Ajuntament tan sol pot respectar i complir amb els mandats del Ministeri per貌 s’han posat a la disposici贸 de les ve茂nes i ve茂ns per a tractar de solucionar qualsevol dubte que puga sorgir-los referent a a莽貌 dins de les possibilitats d’informaci贸 que puga tenir el municipi. Aix铆 mateix, recorden que l’equip de govern local ha aplicat una rebaixa de l’IBI enguany que se sumisca a la d’exercicis anteriors i que es vol seguir aplicant, almenys, fins al final de la legislatura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.