fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els comptes municipals reflecteixen la bona gesti贸 del govern de l’Alcora, amb 3,5 milions en positiu.

Els comptes municipals reflecteixen la bona gesti贸 del govern de l’Alcora, amb 3,5 milions en positiu.

Aquesta xifra supera en 800.000 euros la de l’exercici anterior. cal destacar, a m茅s, que el super脿vit 茅s de quasi 1 mili贸 d’euros.

L’alcalde de l’Alcora, V铆ctor Garcia, i el regidor d’Hisenda, Robert Tena, han donat a con猫ixer aquest mat铆 el resultat de la liquidaci贸 del pressupost de 2015.

Les dades de l’informe elaborat per la Intervenci贸 Municipal reflecteixen un saldo positiu de 3,5 milions d’euros, 800.000 鈧 superior a la xifra obtinguda en la liquidaci贸 de 2014.

Aix铆 mateix, cal destacar que el super脿vit ascendeix a quasi 1 mili贸 d’euros, sent tamb茅 superior al de l’exercici anterior, concretament, en 190.000 euros.

鈥淎questes dades positives confirmen que el govern de l’Alcora est脿 duent a terme una gesti贸 econ貌mica responsable鈥 i posen de manifest 鈥渘ostre ferm comprom铆s amb els alcorins i alcorines, vetlant pel bon 煤s dels diners publique鈥, manifesten.

Aix铆 mateix, ressalten que 鈥渁questa solv猫ncia econ貌mica ens va a permetre oferir m茅s i millors serveis als ve茂ns i ve茂nes i abordar aquelles q眉estions que m茅s els preocupen鈥.

I sempre, insisteixen, 鈥渟ense perdre de vista l’objectiu d’aquest Govern de treballar en la senda de l’efici猫ncia perqu猫 les dades econ貌miques continuen sent positius, seguir reduint el deute i treballar per i per a millorar la qualitat de vida de la ciutadania, invertint en benestar social, educaci贸, ocupaci贸, etc. 鈥.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.