fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana rendeix honors a Marina Monferrer en l’Homenatge Infantil

Borriana rendeix honors a Marina Monferrer en l’Homenatge Infantil

Els representants infantils de les comissions, les Dames de la Ciutat i la Cort d’Honor Infantil li han dedicat emotives paraules.

Borriana ha rendit honors a la Reina Fallera Infantil del 2016, Marina Monferrer, en el tradicional acte de l’Homenatge Infantil, que s’ha celebrat en el Teatre Pay谩.

A les 19 hores, les Falleres Infantils, Cavallers Acompanyants, Dames de la Ciutat i la Cort d’Honor Infantil i Presidents infantils han comen莽at en el Teatre a abrigallar a Marina Monferrer en aquest homenatge en la qual les 19 comissions li han dedicat afectuoses paraules.

Els diferents representants infantils de les comissions i les Dames de la Ciutat i Cort d’Honor Infantil han anat pujant a l’escenari per a recitar emotius textos, alguns d’ells poemes elaborats amb nombrosos afalacs a la protagonista Marina Monferrer, qui ha escoltat atenta i emocionada les paraules dels seus companys i companyes.

Un dels moments m茅s especials d’aquest homenatge s’ha viscut amb la pres猫ncia en l’escenari de Jorge Monferrer Vicente, germ脿 de la Reina Fallera Infantil, qui li ha preparat unes precioses paraules a manera de sorpresa.

聽Despr茅s de les diferents exaltacions, la Reina Fallera de Borriana, Laura Conde, ha sigut l’encarregada de tancar l’acte amb la lectura del seu particular discurs d’homenatge, les sentides paraules del qual han aconseguit emocionar a la seua hom貌loga infantil.

Hui 10聽de mar莽, la Reina Fallera de Borriana, Laura Conde, ser脿 homenatjada en l’acte d’Homenatge, que s’iniciar脿 a les 22 hores en el Teatre Pay谩.

La regidora de Festes, Llu茂sa Monferrer, ha destacat que 鈥渁quest acte d’Homenatge Infantil ha transcorregut embolicat en un ambient molt especial. Les tendres paraules dels m茅s xicotets han emocionat a la Reina Fallera Infantil, per貌 tamb茅 a tots els presents鈥.

Per la seua banda, l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha assenyalat que 鈥渁mb aquest sentit homenatge a la Reina Fallera Infantil, que en unes hores viur脿 tamb茅 la Reina Fallera, comen莽a el compte arrere per a traure els monuments al carrer鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.