fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 lidera la major inversi贸 a col路lectius socials amb 500.000 euros ‘perqu猫 cap castellonenc es quede enrere’

La Diputaci贸 lidera la major inversi贸 a col路lectius socials amb 500.000 euros ‘perqu猫 cap castellonenc es quede enrere’

El Govern Provincial reconeix la labor del centenar d’associacions i col路lectius socials beneficiaris d’ajudes anuals.

La Diputaci贸 de Castell贸 ha liderat este any la inversi贸 destinada directament als col路lectius socials de la prov铆ncia amb 500.000 euros amb l’objectiu d’igualar les oportunitats de tots els castellonencs i “perqu猫 ning煤 es quede enrere en el desenvolupament de Castell贸”. Aix铆 ho ha expressat el president del Govern Provincial, Javier Moliner, com a amfitri贸 de l’acte de reconeixement de la Diputaci贸 a les m茅s de 100 associacions i col路lectius socials beneficiaris de les ajudes provincials que emet la Diputaci贸 de forma anual i el protagonisme de la qual es mantindr脿 en els pressupostos provincials de 2019.

“Esta convocat貌ria d’ajudes suposa la major inversi贸 social d’un Govern per i per a la prov铆ncia de Castell贸. Per貌 no ens quedarem aqu铆, ens heu contagiat el vostre car脿cter inconformista i lluitador, per aix貌 en el pressupost de 2018 la partida per a ajudes socials tornar脿 a ser protagonista, mantenint la inversi贸. Volem ser-vos 煤tils, volem ajudar-vos a tirar endavant m茅s i millors projectes dignes com els que avui es reconeixen, per貌, sobretot, volem continuar creixent com a prov铆ncia al vostre costat”, ha assenyalat el president davant un replet Sal贸 de Recepcions.

Cal assenyalar que la Diputaci贸 ha augmentat un 30% esta inversi贸 respecte a l’any passat com a mostra del seu comprom铆s social. “Esta 茅s la viva representaci贸 de la realitat social de Castell贸, de la qual vosaltres sou els protagonistes”, ha indicat Moliner, qui ha assenyalat que “sabem que encara queda molt per fer per a consolidar Castell贸 com esta terra amb oportunitats per a tots que volem ser. Aix貌 茅s sol el comen莽ament, este 茅s el nostre projecte i el nostre comprom铆s, i volem que ens ajudeu a aconseguir-lo”.

La part m茅s important d’estes ajudes, amb 350.000 euros es destina a m茅s d’un centenar d’entitats prestadores de serveis socials en una convocat貌ria anual, mentre que 85.600 euros es corresponen a les subvencions de Cooperaci贸 al Desenvolupament i 68.000 euros a una subvenci贸 a Youcanyol茅.

Leave a Reply

Your email address will not be published.