fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 prioritza l’impuls econ貌mic de la prov铆ncia com un eix transversal en el qual invertir脿 16,8 milions d’euros en 2018

La Diputaci贸 prioritza l’impuls econ貌mic de la prov铆ncia com un eix transversal en el qual invertir脿 16,8 milions d’euros en 2018

Les 脿rees de Turisme, Promoci贸 Econ貌mica, Esport i Desenvolupament Rural uniran esfor莽os per generar m茅s oportunitats i ocupaci贸.

“Els pressupostos de 2018 de la Diputaci贸 prioritzen l’impuls econ貌mic i l’ocupaci贸 com un eix transversal de tota la instituci贸, que es traduir脿 en una inversi贸 de 16,8 milions d’euros per impulsar el territori i generar ocupaci贸, 3,1 milions d’euros m茅s que als pressupostos de 2017. Gr脿cies a aix貌 volem ajudar a construir un Castell贸 del qual tots ens sentim cada dia m茅s orgullosos”. Este 茅s el principal objectiu dels comptes que el Govern Provincial portar脿 al ple del 21 de novembre, tal com ha assegurat el vicepresident i diputat de Turisme, Andr茅s Mart铆nez.

El vicepresident ha repassat les principals inversions del Govern Provincial per millorar les oportunitats econ貌miques i l’ocupaci贸 en els 135 municipis de la prov铆ncia al costat dels diputats de les 脿rees de Promoci贸 Econ貌mica, Salvador Aguilella, Esports, Luis Mart铆nez, i Desenvolupament Rural, Pablo Roig. “Esta 茅s la demostraci贸 que este Govern Provincial treballa de forma coordinada per compartir sinergies que ajuden a potenciar l’efecte de les inversions. I ho fem de la m脿 de tots els municipis, perqu猫 茅s la forma de per igualar les oportunitats de tots sense importar on visquen, aix铆 com l’efici猫ncia i l’efic脿cia de l’煤s dels diners p煤blics per ajudar a construir un futur millor”.

Per a aix貌, els comptes provincials del proper exercici inclouen un total de 16,8 milions d’euros destinats directament a dinamitzar l’economia de la prov铆ncia i impulsar l’ocupaci贸 en tot el territori a trav茅s “d’una estrat猫gia de creixement impulsada per Javier Moliner i en la qual totes les 脿rees tenen un pes compartit. La nostra prioritat 茅s la creaci贸 d’ocupaci贸 a la prov铆ncia i el suport als sectors productius perqu猫 tots els pobles puguen cr茅ixer i aportar les mateixes oportunitats als seus ve茂ns”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.