fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nou responsable per a l’agrupaci贸 local de voluntaris de protecci贸 civil a Nules

Nou responsable per a l’agrupaci贸 local de voluntaris de protecci贸 civil a Nules

L’Agrupaci贸 Local de Voluntaris de Protecci贸 Civil de Nules t茅 un nou responsable, Carlos P茅rez Agut, que substitueix en el c脿rrec Salvador Grifo Soriano despr茅s de renunciar el passat mes d’octubre per motius personals.

Segons l’article 16 del Reglament Municipal de l’Agrupaci贸 Local de Voluntaris de Protecci贸 Civil el responsable municipal es nomenar脿 entre els membres de l’esmentada agrupaci贸 atenent els criteris de m猫rits per la seua tasca com a voluntari o a l’antiguitat en l’agrupaci贸. De fet, en la proposta realitzada pel cap cessat es destaca del nou responsable, a m茅s que forma part de l’agrupaci贸 des pr脿cticament els seus inicis, que enguany ha sigut el voluntari que m茅s hores ha realitzat amb actuacions valentes com les protagonitzades en les inundacions de gener del 2017.

“Agra茂m el treball que des de l’any 2012 ha realitzat Salvador Grifo en el nostre municipi com a cap d’esta agrupaci贸 tan important, que tant ens ajuda en la tasca de vigil脿ncia i seguretat dels principals actes que es celebren a Nules”, comenta l’alcalde de Nules i regidor de Policia Local i Seguretat, David Garc铆a.

Per altra banda, Juan Vicente Chiva Gim茅nez ocupar脿 el c脿rrec de subcap de l’Agrupaci贸 de Voluntaris de Protecci贸 Civil de Nules.

Cal recordar que l’Agrupaci贸 Local de Voluntaris de Protecci贸 Civil de la poblaci贸 de Nules es va constituir oficialment en data 24 de novembre de l’any 2011, en tot este temps ha desenvolupat el c脿rrec de responsable Salvador Grifo Soriano que a partir d’ara seguir脿 vinculat a l’agrupaci贸 com a voluntari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.