Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació tornarà a avançar més de 6 milions d’euros als Consorcis de Residus per garantir la prestació del servei

La Diputació tornarà a avançar més de 6 milions d’euros als Consorcis de Residus per garantir la prestació del servei

Amb este avançament de tresoreria, el Govern Provincial garanteix als consorcis el seu funcionament sense cobrar-los ni un euro.

La Diputació de Castelló tornarà a avançar 6,6 milions d’euros als Consorcis de Residus de les zones nord i sud de la província i garantirà així la prestació d’este servei en tota la província durant 2018. Amb este avançament de tresoreria, el Govern Provincial garanteix als consorcis el seu funcionament sense cobrar-los ni un només euro d’interés, ja que igual que ocorre amb l’avançament de tresoreria als ajuntaments, la Diputació ho realitza amb recursos propis gràcies al seu excel·lent estat de salut financera.

El diputat de Sostenibilitat i representant de la Diputació en sengles consorcis de residus, Mario García, ha explicat que “amb este avançament de fins al 75% dels tributs dels consorcis garantim que continuen amb normalitat la seua activitat des del primer dia de l’any. Cal tenir en compte que no és fins a maig o juny quan ambdues entitats cobren els seus impostos que gestionem des de l’àrea de Recaptació de la Diputació. Així, no només prestem este servei gestor sinó que a més els proporcionem recursos a cost zero perquè continuen la seua activitat amb normalitat”.

En este sentit, cal tenir en compte que les condicions a les quals tots dos consorcis aconsegueixen el seu avançament de tresoreria, a interés zero, són molt millors que si les haguessen de sol·licitar a qualsevol entitat bancària, alguna cosa que segons García “beneficia al ciutadà, ja que no veu repercutit en el seu rebut estos costos financers”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.