fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Marat贸 BP Castell贸 genera un moviment econ貌mic estimat en m茅s de 1,6 milions d’euros

La Marat贸 BP Castell贸 genera un moviment econ貌mic estimat en m茅s de 1,6 milions d’euros

L’alcaldessa, Amparo Marco, i l’edil d’Esports, Enric Porcar, lloen el gran 猫xit de participaci贸 i repercussi贸 de la prova

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, i el regidor d’Esports, Enric Porcar, acompanyats del vicepresident del CA Running Castell贸, Juanma Medina, han fet balan莽 aquest mat铆 del qual ha suposat la celebraci贸 de la VII Marat贸 BP Castell贸, celebrada el diumenge 19 de febrer, per a la ciutat.

Aix铆, l’alcaldessa ha volgut assenyalar que “tant en l’organitzaci贸, com a nivell esportiu, aquesta s猫ptima edici贸 ha estat a l’altura de l’esperat, sent una Marat贸 de r猫cord. Hem crescut en participaci贸, el que revela la import脿ncia que la prova est脿 tenint en el calendari de l’atletisme espanyol”.

Marco, ha apuntat tamb茅 que “ho diuen les xifres, per貌 tamb茅 les sensacions que tots i totes hem viscut, pel que hem percebut als carrers de Castell贸. La ciutadania ha sortit al carrer, vivint l’espectacle, donant 脿nims i gaudint de l’esport en estat pur. Una vegada m茅s hem demostrat el potencial de l’esport a Castell贸”.

La primera edil ha manifestat que “ens reafirma en la idea que l’esport 茅s alguna cosa m茅s que una activitat f铆sica. La Marat贸 ens obri possibilitats de promoci贸 tur铆stica i econ貌mica. De fet, estimem que el moviment econ貌mic a la ciutat del passat 19 de febrer va ser d’1,6 milions d’euros. Una repercussi贸 que, a m茅s d’econ貌mica i tur铆stica, tamb茅 茅s medi脿tica”, amb un report econ貌mic obtingut per les aparicions en els mitjans de comunicaci贸 superior a 500.000 euros en publicitat gratu茂ta, i amb un impacte de m茅s 800 not铆cies en les setmanes pr猫vies i posteriors a la celebraci贸 de la Marat贸 en mitjans de tot l’estat.

A m茅s, “estem aconseguint que s’identifique a Castell贸 amb l’excel路l猫ncia, amb el positiu. Eixe 茅s el gran objectiu d’aquest equip de govern, que s’est脿 assolint, en part, gr脿cies a l’esport de Castell贸”, ha dit Amparo Marco.

Per 煤ltim, l’alcaldessa ha volgut agrair “als participants i, de forma especial, als que es van bolcar en l’organitzaci贸 tant als professionals com als voluntaris. A tots i cadascun dels treballadors del Patronat i al regidor d’Esports, Enric Porcar. I tamb茅 als patrocinadors, sense els quals aquest repte compartit no haguera sigut possible”.
Per la seua banda, el regidor d’Esports, Enric Porcar ha destacat que “la Marat贸 d’enguany suposava un canvi important per la data en el calendari esportiu de Castell贸 i dels corredors. La decisi贸 no va ser f脿cil, per貌 es va apostar per aquest canvi de data i el resultat 茅s per a estar molt satisfets”.

Porcar ha continuat dient que “el que m茅s m’agradaria destacar d’aquesta edici贸 茅s la satisfacci贸 per parts dels corredors, per la cura amb qu猫 la ciutat sencera tracta als corredors i a les seues fam铆lies. En eixe sentit, hem apostat per aquest tracte amb tanta estima cap als participants amb la Fira del Corredor, el recorregut, l’arribada a meta, l’app m貌bil per valorar la cursa o el concurs de redacci贸 perqu猫 tinguen la possibilitat de contar la seua experi猫ncia. En definitiva, moltes coses perqu猫 cada vegada els corredors se senten millor i m茅s a gust corrent a Castell贸”.

Per un altre costat, l’edil d’Esports ha reconegut “la implicaci贸 de tota la ciutat perqu猫 quan arribe la Marat贸, Castell贸 es bolque. Empresarialment, un total de 33 empreses locals, nacionals o internacionals han col路laborat o patrocinat la cursa, empreses que aposten per participar i associar la seua imatge a la de la Marat贸, perqu猫 茅s una imatge d’猫xit. Per貌 tamb茅 la implicaci贸 dels voluntaris, dels grups d’animaci贸, que cada vegada en s贸n m茅s. En aquesta edici贸 hem tingut m茅s de 1.000 persones implicades entre el voluntariat i els 22 punts d’animaci贸 per tot el recorregut. Per貌 enguany hem fet un pas m茅s enll脿, implicant a Castell贸 Espai Comercial i a 10 clubs esportius que van omplir el centre de Castell贸 amb activitats esportives per a totes les fam铆lies de la ciutat.

Finalment, Juanma Medina ha volgut dirigir-se “a tots els voluntaris per a agrair-vos el treball tan espectacular que heu desenvolupat en la VII Marat贸 de Castell贸. Heu sigut, junta a tots els corredors que van prendre la sortida, l’脿nima de la prova. Nom茅s fa falta mirar els f貌rums a internet per comprovar el bon tracte que dispens脿reu a tots i cadascun dels participants. Vau repartir 脿nims i ajuda sense escatimar esfor莽 i vau ser l’al茅 necessari perqu猫 veren complits els seus objectius. Tots i cadascun de vosaltres fa d’aquesta Marat贸 una prova amb batec propi. Tamb茅 vull agrair als patrocinadors, col路laboradors, companys i, sobretot, als participants que amb la seua pres猫ncia han aconseguit que aquesta edici贸 de la Marat贸 BP Castell贸 haja sigut un nou 猫xit”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.