fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Alzira atorgar脿 126.000 euros en subvencions a l鈥檈sport local 2020

L’Ajuntament d’Alzira atorgar脿 126.000 euros en  subvencions a l鈥檈sport local 2020

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria d’Esports, atorgar脿 subvencions a l鈥檈sport local per a l鈥檃ny 2020, de les quals poden beneficiar-se les associacions, clubs, entitats esportives i esportistes de la localitat.

Les subvencions queden establides en quatre modalitats: per als programes anuals de funcionament i manteniment general d鈥檈ntitats; per als partits, competicions, tornejos i esdeveniments esportius de car脿cter extraordinari, al marge de la programaci贸 general de car脿cter ordinari dels clubs; les competicions i esdeveniments esportius organitzats amb motiu i entorn de les festes patronals de Sant Bernat; i per 煤ltim, les ajudes a l鈥檈sport d鈥檈lit, per a despla莽aments i hostalatge per a competicions oficials provincials, auton貌miques, nacionals o internacionals; per assist猫ncia a reunions t猫cniques o competicions esportives per part de t猫cnics/ques i jutges/ses; ajuda per a l鈥檃ssist猫ncia d鈥檈sportistes a comit茅s executius de les federacions esportives; i per 煤ltim, ajuda per a l鈥檃ssist猫ncia d鈥檈sportistes a competicions oficials de car脿cter provincial, auton貌mic, nacional i internacional.

Per acollir-se a les subvencions caldr脿 presentar-les en el Registre General de l鈥橝juntament d鈥橝lzira, o per qualsevol dels mitjans establits en la Llei de Procediment Administratiu Com煤 de les Administracions P煤bliques.

Les entitats i esportistes subvencionats quedaran obligats al compliment d鈥檜na s猫rie de condicionants per a garantir l鈥櫭簊 correcte de la subvenci贸.

Per a obtindre m茅s informaci贸 cal con茅ixer amb m茅s profunditat la convocat貌ria, que es pot consultar en la p脿gina web de l鈥橝juntament d鈥橝lzira, www.alzira.es.

Fernando Pascual, regidor d鈥橢sports, qualifica positivament esta iniciativa de subvencionar amb 126.000 euros les entitats i esportistes locals, ja que 鈥渁mb este tipus d鈥檃ccions perseguix el foment de l鈥檈sport base鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.