fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Borriana destina 13.000 euros per a projectes d’associacions i entitats socials

L’Ajuntament de Borriana destina 13.000 euros per a projectes d’associacions i entitats socials

El consistori convoca les subvencions per a donar suport a les accions de promoci贸 personal i social de sectors vulnerables de la poblaci贸.

L’Ajuntament de Borriana destina un total de 13.000 euros a la concessi贸 de subvencions p煤bliques per a projectes de promoci贸 personal i social que desenvolupen associacions i entitats socials sense 脿nim lucratiu dirigits a sectors vulnerables de la poblaci贸.

La convocat貌ria i les bases d’aquestes subvencions que es concedeixen en r猫gim de concurr猫ncia competitiva s’han publicat en l’apartat de seu electr貌nica de la p脿gina web municipal.

Segons s’estableix en les bases, poden ser benefici脿ries d’aquestes ajudes les associacions i entitats socials sense 脿nim de lucre amb domicili social en el municipi o que realitzen activitats i projectes dirigits a la poblaci贸 de Borriana, amb una antiguitat m铆nima d’un any des de la data de constituci贸.

A m茅s, els programes han d’estar enfocats a sectors de la poblaci贸 relacionats amb l’atenci贸 a fam铆lies, menors d’edat en situaci贸 de risc o desprotecci贸, dones, persones majors, persones amb diversitat funcional, minories 猫tniques, malalts cr貌nics, persones immigrants, transe眉nts, refugiats, asilats, o qualsevol altre sector vulnerable. Nom茅s podr脿 presentar-se un projecte per associaci贸 o entitat i s’exclouen els projectes o programes d’inserci贸 de malalts mentals per existir ja una altra convocat貌ria espec铆fica.

Per a la concessi贸 de les subvencions s’aplicaran diferents criteris entre els quals es valorar脿 la qualitat del projecte a trav茅s de la descripci贸, la seua fonamentaci贸, objectius, beneficiaris, activitats, temporitzaci贸, recursos propis, adequaci贸 i inter猫s de l’objectiu del projecte amb relaci贸 a la realitat social del municipi i les necessitats que presenta.
Igualment, en l’adjudicaci贸 es tindr脿 en compte la incid猫ncia del projecte en persones residents de la localitat per a la qual cosa s’haur脿 de quantificar el nombre de persones a qu猫 atendr脿 el projecte residents de la ciutat i quina proporci贸 suposa aquesta quantitat del nombre total de persones ateses per l’associaci贸 o entitat social.

A m茅s, es prioritzar脿 que la poblaci贸 benefici脿ria de les actuacions siguen col路lectius en risc d’exclusi贸. Tamb茅 es tindr脿 en compte l’experi猫ncia acreditada de l’entitat i el car脿cter innovador del projecte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.