fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L鈥橝juntament de Castell贸 llan莽a noves ajudes de la IV fase del Pla Resistir

L鈥橝juntament de Castell贸 llan莽a noves ajudes de la IV fase del Pla Resistir

Les ajudes, que es podran sol路licitar fins al 15 de novembre, estan dotades d鈥1鈥3 milions d鈥檈uros i estan destinades als sectors m茅s afectats de la ciutat.

L鈥橝juntament de Castell贸 de la Plana destinar脿 1鈥3 milions d鈥檈uros a les noves Ajudes Par猫ntesis, unes ajudes que entren dins la IV fase del Pla Resistir, llan莽at durant la situaci贸 epidemiol貌gica.

Els beneficiaris d鈥檈stes ajudes seran les persones treballadores aut貌nomes i microempreses amb un m脿xim de 10 persones treballadores. Alguns dels requisits per a poder accedir a elles s贸n exercir l鈥檃ctivitat en el municipi de Castell贸 o justificar despeses de l鈥檃ctivitat des de l鈥1 d鈥檃bril de 2020, entre altres.

La sol路licitud es podr脿 presentar fins al 15 de novembre telem脿ticament o presencialment, sempre que s鈥檃gafe cita pr猫via. La quantia a rebre ser脿 de 2.000 euros per cada persona treballadora aut貌noma o microempresa. Addicionalment a l鈥檃partat anterior, una quantitat fixa de 200 鈧 per persona treballadora afiliada a la Seguretat Social.

Consulta el llistat dels sectors econ貌mics beneficiaris i les bases de la convocat貌ria al web bit.ly/3b9k0fr.

Leave a Reply

Your email address will not be published.