fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Castelló llança noves ajudes de la IV fase del Pla Resistir

L’Ajuntament de Castelló llança noves ajudes de la IV fase del Pla Resistir

Les ajudes, que es podran sol·licitar fins al 15 de novembre, estan dotades d’1’3 milions d’euros i estan destinades als sectors més afectats de la ciutat.

L’Ajuntament de Castelló de la Plana destinarà 1’3 milions d’euros a les noves Ajudes Parèntesis, unes ajudes que entren dins la IV fase del Pla Resistir, llançat durant la situació epidemiològica. 

Els beneficiaris d’estes ajudes seran les persones treballadores autònomes i microempreses amb un màxim de 10 persones treballadores. Alguns dels requisits per a poder accedir a elles són exercir l’activitat en el municipi de Castelló o justificar despeses de l’activitat des de l’1 d’abril de 2020, entre altres. 

La sol·licitud es podrà presentar fins al 15 de novembre telemàticament o presencialment, sempre que s’agafe cita prèvia. La quantia a rebre serà de 2.000 euros per cada persona treballadora autònoma o microempresa. Addicionalment a l’apartat anterior, una quantitat fixa de 200 € per persona treballadora afiliada a la Seguretat Social. 

Consulta el llistat dels sectors econòmics beneficiaris i les bases de la convocatòria al web bit.ly/3b9k0fr. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.