fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Sagunt anima comerciants i hostalers a adherir-se a la Campanya de Dinamització Tú vales para reactivar nuestra ciudad

L’Ajuntament de Sagunt anima comerciants i hostalers a adherir-se a la Campanya de Dinamització Tú vales para reactivar nuestra ciudad

La ciutadania gastarà els 200.000 euros dels premis en els establiments locals que s’hagen inscrit fins al 31 d’agost.

L’Ajuntament de Sagunt anima comerciants i hostalers a adherir-se a la Campanya de Dinamització Local covid-19, en la qual han participat el departament de Comerç i Mercats, de Promoció Econòmica i de Turisme, per a englobar tots dos sectors. A més, el Consell Assessor de Comerç també ha participat en l’elaboració d’esta campanya. El termini per a adherir-se finalitza el 31 d’agost.

Tú vales para reactivar nuestra ciudad, este és el lema de la campanya que està «en ple procés d’adhesió», ha assegurat la regidora de Comerç i Mercats, Gloria Parra, qui ha destacat que la novetat d’enguany «és la gran quantia que hem invertit en esta campanya, ja que s’atorgaran 200 000 euros del pressupost per a depositar-los directament en el xicotet comerç i en l’hostaleria local a través de premis». Parra ha assenyalat que el motiu de destinar esta quantia és «pels tancaments que van haver de travessar i pel sacrifici que van haver de realitzar les persones de la nostra ciutat que es dediquen a l’hostaleria i al comerç», per este motiu el que pretén esta campanya és dinamitzar durant un temps a través de les compres en el comerç i en l’hostaleria, que la ciutadania pagarà amb les targetes dels premis.

En total, seran 500 premis dels quals seran 100 premis de 1 000 euros i 400 premis de 250 euros que la ciutadania podrà aconseguir en fer les seues compres en el comerç i hostaleria locals des del 14 de setembre al 2 de novembre.

Estos premis estaran materialitzats en targetes que es podran gastar en els comerços i en l’hostaleria que s’hagen adherit a la campanya, «per això és molt important que difonguem moltíssim esta campanya perquè tot el comerç local i tota l’hostaleria es puga adherir i participar en esta», ha destacat Parra.

Una vegada finalitzat el termini de participació, es realitzarà un sorteig, «d’esta manera estem dinamitzant d’una manera activa amb esta campanya, ja que estarem incentivant el consum en el nostre comerç i hostaleria per a, posteriorment, injectar 200 000 euros en el comerç i l’hostaleria local amb les compres dels premis».

Els comerciants i hostalers que desitgen adherir-se a la campanya podran fer-ho fins al pròxim 31 d’agost enviant un correu electrònic a promocioncomercial@aytosagunto.es indicant nom del negoci, titular del negoci, adreça de l’establiment, FUC del seu TPV i telèfon de contacte. Podran participar persones físiques i jurídiques legalment constituïdes l’activitat de les quals es trobe en les següents agrupacions de l’IAE: 64, 65, 66, 67, 68 i 97 a excepció de 646, 652.1, 655, 664 i tinguen el seu establiment a Sagunt.

Podrà participar en el sorteig tota persona física major d’edat, que realitze una compra o consum per valor de 15 euros en els establiments participants en esta, en el període comprés entre el 14 de setembre i el 2 de novembre. Els qui resulten beneficiaris hauran d’estar al corrent de les obligacions tributàries amb l’Ajuntament de Sagunt.

Finalment, la regidora ha assegurat que des de l’Equip de Govern «el tenim clar, volem un model de ciutat viva amb una hostaleria i un comerç local vius i fem una crida al fet que la ciutadania tinga un hàbit de consum responsable i que ho analitze, i siga conscient que amb el seu hàbit de consum és capaç de canviar el seu entorn més pròxim. Per això, sempre fem al·lusió al consum responsable, al consum de proximitat i, d’esta manera, afavorir al nostre àmbit més pròxim».

Per a més informació sobre la campanya, consultar www.sagunto.portaldelcomerciante.com i/o https://saguntoturismoblog.wordpress.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.