fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda destina 19.000 € a associacions per a realitzar programes culturals

L’Ajuntament d’Onda destina 19.000 € a associacions per a realitzar programes culturals

El tinent d’alcalde l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Onda, Lluís Pastor, ha convocat a les associacions culturals per a informa-les de la convocatòria de les ajudes destinades al desenvolupament i difusió de continguts culturals.

Durant la reunió, Pastor ha anunciat que ja s’han aprovat les bases a la Junta de Govern Local i els ha explicat les novetats que s’han aplicat per a ajustar-se al que marca la Llei.El tinent d’alcalde ha declarat que “un any més, des del consistori apostem per fomentar i dinamitzar la vida cultural en la ciutat recolzant iniciatives culturals relacionades amb les arts plàstiques i escèniques, la literatura, el cinema, el còmic, els audiovisuals, la música o qualsevol trobada d’intercanvi o reflexió cultural”. Per a açò, s’han destinat 19.000 euros en concepte de subvencions, que sufragaran les despeses de fins al 75% del cost total del programa de cada associació que ho sol·licite. Així, s’estableix que es finançarà el muntatge d’espectacles, actes culturals, tallers i cursos; les despeses de material, transport i allotjament; la col·laboració de personal tècnic, o despeses de publicitat, entre altres.

Les associacions sol·licitants hauran de presentar una memòria detallada explicant l’activitat realitzada i els seus objectius; així com la relació de despeses, factures i els justificants de pagament que es requerisca. La quantia de la subvenció dependrà dels punts obtinguts en l’avaluació, en funció del seu abast, la seua repercussió, si defensen i promouen la igualtat, l’ús del valencià, la inclusió de persones amb diversitat funcional i si col·laboren en jornades municipals de l’Ajuntament. “Volem garantir la difusió de valors positius, optant per opcions que asseguren l’accés igualitari a la cultura de totes les persones, sense importar cap tipus de condició”, ha assenyalat Pastor.

Els interessats hauran de presentar el model de sol·licitud amb tota la documentació pertinent al Registre de l’Ajuntament, situat a l’oficina SAT de la planta baixa, en horari de 9.00 a 14.00 hores de dilluns a divendres o bé portar-la a una oficina de correus, en sobre obert, perquè els serveis postals puguen datar les sol·licituds. El termini de presentació és de 30 dies naturals a

Leave a Reply

Your email address will not be published.