fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda fa front al deute heretat i paga el menjador social infantil de 2014

L’Ajuntament d’Onda fa front al deute heretat i paga el menjador social infantil de 2014

L’equip de govern salda el deute del Partit Popular, que no va abonar 9.501,55 euros a la Parroquia San Bartolom茅 en concepte de factures presentades a l’octubre de 2014.

L’actual equip de govern de l’Ajuntament d’Onda ha abonat a la Parroquia San Bartolom茅 9.501,55 euros en concepte de factures impagades pel Partit Popular, corresponents al menjador social infantil dels mesos de juliol i agost de 2014. Aix铆 ho ha anunciat la tinent d’alcalde de Pol铆tica Social de l’Ajuntament d’Onda, Mari Carmen Aguilella, qui ha mostrat la seva satisfacci贸 per poder saldar aquest deute heretat de l’anterior equip de govern que, 鈥渋ncomprensiblement, no va pagar en el seu moment鈥.

En aquest sentit, la tinent d’alcalde ha recordat que l’anterior equip de govern es va comprometre a finan莽ar el 100% d’aquest cost i no va complir amb la seva responsabilitat. 鈥淓l PP no va abonar cap import a la Parroquia San Bartolom茅, malgrat que l’Ajuntament va rebre una subvenci贸 de la Conselleria de Benestar Social per valor de 5.482,55 euros, amb la qual es cobria les necessitats de 30 dels xiquets que van assistir durant els mesos de juliol i agost d’eixe any al menjador social infantil鈥, ha assegurat la tinent d’alcalde. Aix铆 mateix, ha afegit que 鈥渓es factures van entrar en el registre de l’Ajuntament a l’octubre de 2014, quan governava el Partit Popular, i corresponien als aliments i n貌mines dels monitors que van atindr茅 a 45 xiquets, d’entre 3 i 16 anys鈥. Segons Mari Carmen Aguilella 鈥渁quests documents destapen les mentires d’un Partit Popular que ha intentat en tot moment desviar l’atenci贸 de l’assumpte i s’ha dedicat a posar pals en la roda, en comptes de recon猫ixer el seu error i donar explicacions a la Parroquia San Bartolom茅 i als ciutadans鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.