fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Moliner reclama els plans d’actuaci贸 per a Castell贸 al gener

Moliner reclama els plans d’actuaci贸 per a Castell贸 al gener

Javier Moliner 鈥淓stem parlant de cinc plans d’actuaci贸 que requeririen un desemborsament per part de la Generalitat menor als cinc milions d’euros, i l’impacte dels quals i capacitat d’arribada seria a tots els municipis de la prov铆ncia鈥.

El popular Javier Moliner ha fet p煤blica la seua reclamaci贸 contra la Generalitat Valenciana en demanda de finan莽ament concretant en cinc plans d’actuaci贸 que necesita la prov铆ncia per al pr贸xim gener ja que聽鈥淒’una altra manera, si s’articularen a trav茅s de convenis de col路laboraci贸, podr铆em arribar a abril o maig amb tot per fer en q眉estions que no podem retardar鈥.

Els cinc plans es concreten en:

  1. Combatir la plaga del mosquit tigre.
  2. Neteja de muntanyes聽per a la prevenci贸 d’incendis.
  3. Pla d’empleo.
  4. Pla de transport a la carta.
  5. Pla d’excel猫ncia tur铆stica.

En la seua primera visita a la Diputaci贸 de Castell贸 aquesta mateixa setmana el president Moliner li va demanar a Puig que tinguera en compte a Castell贸 en igualtat de condicions que a la resta de prov铆ncies de la Comunitat Valenciana, doncs 鈥渓a prov铆ncia de Castell贸 no 茅s ni vol ser la germana xicoteta de la Comunitat. No som una prov铆ncia de tercera, no som la perif猫ria de la perif猫ria, sin贸 una terra humil que amb molt treball i talent ha sabut tirar endavant prestant el millor servei possible als seus pobles i als seus ciutadans鈥.

Moliner va tindre la seua reuni贸 m茅s recent aquesta mateixa setmana amb la signatura del conveni pel programa Xarxa Llibres, ha mostrat la seua 鈥渕脿xima lleialtat i disposici贸 a col路laborar en aquelles iniciatives que ajuden a pal路liar manques i ajuden especialment als col路lectius m茅s necessitats. L’煤nica cosa que li exigisc 茅s la mateixa lleialtat, que estic segur que tindrem鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.