fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nomdedéu rep en l’Ajuntament als participants del congrés sobre economia WEHIA2016

Nomdedéu rep en l’Ajuntament als participants del congrés sobre economia WEHIA2016

El vicealcalde de Castelló, Enric Nomdedéu, ha rebut aquesta vesprada als participants en el ’21 Annual Workshop on the economic science with heterogeneus interacting agents’ (WEHIA2016) en el Saló de Plens de l’Ajuntament de la capital de la Plana. Aquest workshop, que es desenvoluparà en la Universitat Jaume I entre el 22 i el 24 de juny, està orientat a membres de la comunitat científica internacional procedents d’universitats i centres de recerca.

El vicealcalde, que ha sigut presentat per Miguel Ginés, director del departament d’Economia de la Universitat Jaume I i membre del comitè organitzador de WEHIA2016, ha agraït als assistents al congrés la seua presència en la nostra ciutat i ha destacat que “la societat de la ciència econòmica amb agents que interactuen ens ha de proporcionar una base científica per a la regulació dels sectors del sistema econòmic, per a obtenir una millor avaluació i gestió del risc sistèmic en l’economia i el sector financer. És absolutament necessari entendre el que hem viscut i travessat per a afrontar el futur amb encara més garanties”.

Aquest congrés reuneix als grups de recerca més importants de diferents àrees d’estudi, com l’anàlisi de sistemes complexos, economies amb agents heterogenis que interactuen, el risc sistèmic i el contagi financer. El principal objectiu de WEHIA2016 és el de proporcionar una base científica per a la regulació de molts sectors del sistema econòmic, per a obtenir una millor avaluació i gestió del risc sistèmic en l’economia i el sector financer.

WEHIA2016 comptarà amb els següents ponents convidats: Paul de Grauwe, de la London School of Economics; Shyam Sunder, James L. Frank Professor de Comptabilitat, Economia i Finances en l’Escola d’Administració de Yale; J. Doyne Farmer, director del programa d’Economia de Complexitat en el Institute for New Economic Thinking en l’Oxford Martin School; Sanjeev Goyal, professor d’Economia en la Universitat de Cambridge; i Juan F. Jimeno, director de la divisió de recerca del Banc d’Espanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.