fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda invertir脿 150.000 euros m茅s en un pla d’inserci贸 laboral i social

Onda invertir脿 150.000 euros m茅s en un pla d’inserci贸 laboral i social

La inversi贸 es focalitzar脿 en persones de m茅s de 45 anys que estiguen en situaci贸 de desocupaci贸 de llarga durada i que tinguen dif铆cil inserci贸 laboral.

L’Ajuntament d’Onda invertir脿 147.762 鈧 en un programa d’inserci贸 social i laboral. Aix铆, l’alcalde Ximo Huguet, assegura que “des del departament de Serveis Socials, que dirigeix la tinent d’alcalde de Pol铆tica Social, Mari Carmen Aguilella, es treballa conjuntament i coordinadament per a aconseguir que amb estos programes Onda seguisca avan莽ant cap a un model de ciutat totalment inclusiu. Des que vam comen莽ar la legislatura hem engegat multitud d’iniciatives per a fomentar la inclusi贸 social i este nou pla ve a complementar l’脿mplia oferta que ens situa com un referent en este aspecte, ja que el nostre pressupost destinat a serveis socials est脿 molt per sobre de la mitjana auton貌mica. Som una de les ciutats de la prov铆ncia que m茅s col路labora amb la seua ciutadania en diferents aspectes. El nostre objectiu 茅s disminuir les desigualtats i crear oportunitats per a tots i garantir drets, perqu猫 entre tots podrem crear una ciutat millor.”

La Conselleria d’Igualtat i Pol铆tiques Inclusives, a trav茅s de la direcci贸 general d’Inclusi贸 Social, ha resolt per a l’Ajuntament d’Onda esta subvenci贸 per a itineraris integrats per a la inserci贸 sociolaboral de persones en situaci贸 o risc d’exclusi贸 social que anir脿 destinada, majorit脿riament a les despeses del personal que assessorar脿 els beneficiaris en el proc茅s. L’objectiu espec铆fic 茅s millorar la inserci贸 social i laboral d’estes persones, desenvolupant capacitats individuals i suports grupals. Aix铆, es treballar脿 amb persones de m茅s de 45 anys en situaci贸 de desocupaci贸 i que tinguen un dif铆cil acc茅s al mercat laboral. Entre moltes altres coses, s’ofereix una atenci贸 individualitzada per a dur a terme un diagn貌stic, l’alfabetitzaci贸 digital d’estes persones i una altra s猫rie d’acompanyaments per a millorar les caracter铆stiques i potenciar el seu desenvolupament competencial. A m茅s, se’ls ofereix intermediaci贸 laboral i pr脿ctiques d’aprenentatge.

Huguet conclou que “organitzem este tipus de cursos i programes que faciliten una inserci贸 professional posterior. Per exemple, en 2018, invertirem al voltant de 3 milions d’euros en programes d’ocupaci贸, ja que 茅s una aposta des del principi de legislatura, per la qual cosa treballem i treballarem a aconseguir oportunitats per a tots, no volem deixar-nos a ning煤 pel cam铆. Per貌, a m茅s, des del consistori estem concedint beneficis fiscals a les empreses per a incentivar la contractaci贸 de nou personal i atraure noves signatures a la localitat, fent tot el que est脿 en la nostra m脿 perqu猫 la ciutadania compte amb noves oportunitats laborals”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.