fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 mant茅 obertes les seues Unitats de Respir Familiar este estiu per afavorir la conciliaci贸 en l’entorn rural

La Diputaci贸 mant茅 obertes les seues Unitats de Respir Familiar este estiu per afavorir la conciliaci贸 en l’entorn rural

El Govern Provincial lidera la lluita contra la despoblaci贸 amb serveis com esta xarxa de 56 unitats que at茅n a 800 fam铆lies.

La Diputaci贸 de Castell贸 mantindr脿 obertes les seues Unitats de Respir Familiar durant els mesos vinents de juliol i agost per afavorir la conciliaci贸 laboral i familiar en l’entorn rural de la prov铆ncia. Este 茅s un dels serveis que constaten el lideratge institucional de la Diputaci贸 contra la despoblaci贸, amb una xarxa de 56 unitats que at茅n a 800 fam铆lies en municipis de menys de 10.000 habitants de la prov铆ncia. Per al seu manteniment i ampliaci贸 a 10 unitats m茅s este any que ja estan actives, el Govern Provincial destina en 2018 una inversi贸 r猫cord de 532.000 euros dirigits tant al manteniment del servei (450.000 euros) com a l’equipament dels nous centres (82.000 euros).

La diputada d’Acci贸 Social, Elena Vicente-Ruiz ha assegurat que “si volem ajudar a les fam铆lies que viuen als pobles petits a mantenir en estos pobles el seu lloc de resid猫ncia hem de donar totes les facilitats. 脡s per aix貌 que en este treball amb el qual liderem la lluita contra la despoblaci贸 hem decidit mantenir el servei d’Unitats de Respir Familiar que faciliten la qualitat de vida de centenars de fam铆lies de castellonenques” ha assegurat el president.

Leave a Reply

Your email address will not be published.