Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació manté obertes les seues Unitats de Respir Familiar este estiu per afavorir la conciliació en l’entorn rural

La Diputació manté obertes les seues Unitats de Respir Familiar este estiu per afavorir la conciliació en l’entorn rural

El Govern Provincial lidera la lluita contra la despoblació amb serveis com esta xarxa de 56 unitats que atén a 800 famílies.

La Diputació de Castelló mantindrà obertes les seues Unitats de Respir Familiar durant els mesos vinents de juliol i agost per afavorir la conciliació laboral i familiar en l’entorn rural de la província. Este és un dels serveis que constaten el lideratge institucional de la Diputació contra la despoblació, amb una xarxa de 56 unitats que atén a 800 famílies en municipis de menys de 10.000 habitants de la província. Per al seu manteniment i ampliació a 10 unitats més este any que ja estan actives, el Govern Provincial destina en 2018 una inversió rècord de 532.000 euros dirigits tant al manteniment del servei (450.000 euros) com a l’equipament dels nous centres (82.000 euros).

La diputada d’Acció Social, Elena Vicente-Ruiz ha assegurat que “si volem ajudar a les famílies que viuen als pobles petits a mantenir en estos pobles el seu lloc de residència hem de donar totes les facilitats. És per això que en este treball amb el qual liderem la lluita contra la despoblació hem decidit mantenir el servei d’Unitats de Respir Familiar que faciliten la qualitat de vida de centenars de famílies de castellonenques” ha assegurat el president.

Leave a Reply

Your email address will not be published.