fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda prepara un Pressupost 脿mpliament social per al 2019

Onda prepara un Pressupost 脿mpliament social per al 2019

L’alcalde i la regidora d’Hisenda inicien els treballs per a uns comptes que continuen amb les pol铆tiques d’inclusi贸 i ocupaci贸 dutes a terme fins ara.

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Onda prepara els pressupostos del 2019. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i la regidora d’Hisenda, Silvia Cerd脿, han mantingut una reuni贸 per a assentar les bases dels comptes del pr貌xim any. Despr茅s de la trobada, Huguet ha explicat que “seguirem mantenint la l铆nia dels pressupostos que ha elaborat sempre este govern municipal i anem a cercar que siguen unes comptes amb marcat car脿cter social, conservant les col路laboracions amb la ciutadania i les associacions que ens permeten situar-nos com a ciutat capdavantera quant a inclusi贸 i cohesi贸 social en la prov铆ncia de Castell贸. Aix铆 mateix, cercarem mantenir, com fins ara, les inversions reals en la ciutat, obres que puguen incrementar la qualitat de vida dels onders i que milloren el seu dia a dia”.

A m茅s, l’alcalde ha destacat que “seguirem gastant cada euro amb responsabilitat, sabent que manegem els diners dels ciutadans i que hem de cuidar cadascun de les despeses que realitzem perqu猫 revertisca en un servei per a estos. Continuarem intentant reduir el deute municipal en la mesura del possible” i ha recordat que “des que arribem a l’alcaldia en el 2015, a Onda s’ha redu茂t el deute p煤blic de 5 milions als prop de 2 amb els quals acabarem enguany”.

Els responsables municipals han aclarit que encara falten per con猫ixer algunes dades econ貌miques com el sostre de despesa del que disposar脿 el consistori per al pr貌xim any i algunes previsions d’ingressos, per tant, “podem treballar en previsions i dissenyar unes l铆nies d’actuaci贸, per貌 encara no podem anar concretant xifres”. No obstant aix貌, l’alcalde ha argumentat que “comptarem amb una bona xifra per a inversions, ja que cal recordar que este equip de govern ha aconseguit 5 milions dels Fons Feder de la Uni贸 Europea gr脿cies a l’Estrat猫gia de Desenvolupament Urbana Sostenible i Integrada (EDUSI) que es va elaborar al principi de la legislatura. Amb a莽貌, treballarem per entre tots transformar Onda i seguir avan莽ant cap a una ciutat millor, com hem fet estos tres 煤ltims anys”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.