fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda rep 213.000 euros del fons de cooperaci贸 de la Generalitat

Onda rep 213.000 euros del fons de cooperaci贸 de la Generalitat

Esta inversi贸 茅s una mostra m茅s de la col路laboraci贸 entre el Consell i l’Ajuntament d’Onda.

Gr脿cies a la bona gesti贸 que est脿 duent a terme l’actual equip de govern, l’Ajuntament d’Onda rebr脿 213.000 euros del Fons de Cooperaci贸 de la Generalitat Valenciana. L’alcalde de la localitat, Ximo Huguet, ha valorat molt positivament esta not铆cia i ha assegurat que, “fins al moment i durant esta legislatura, el Consell est脿 complint amb Onda. S贸n multitud els projectes que estem escometent en col路laboraci贸 amb la m脿xima instituci贸 auton貌mica, com el carril ciclopeatonal al Salvador, la concessi贸 de l’脌rea de Regeneraci贸 i Renovaci贸 Urbana (ARRU) per a la zona centre de la nostra localitat, que aportar脿 m茅s de 3 milions d’euros per a rehabilitar m茅s d’un centenar d’habitatges en eixe sector, o les recentment anunciades ajudes al desenvolupament per als pol铆gons industrials, entre moltes altres coses”.

Huguet ha explicat que estos fons de cooperaci贸 s’uniran a eixos projectes que s’estan desenvolupant conjuntament i que “signifiquen un gran avan莽 per a la nostra localitat. Per a莽貌, els destinarem a la millora de la qualitat de vida dels ve茂ns d’Onda, tenint en compte les seues prioritats i exercint la funci贸 de govern amb responsabilitat. Els onders han de tenir clar que amb eixos fons durem a terme projectes que ens permeten seguir construint la ciutat entre totes i tots, sense deixar a ning煤 pel cam铆”.

“No obstant aix貌, esta bona sintonia aconseguida amb la Generalitat contrasta amb el passotisme que demostra cap a Onda el Govern d’Espanya. Esta mateixa setmana reb铆em una carta de la Direcci贸 general de la Gu脿rdia Civil en la qual se’ns indicava que la reuni贸 que sol路licitem a l’octubre no s’anava a poder celebrar en un curt termini per impossibilitat d’agenda del director general.

Leave a Reply

Your email address will not be published.