fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Sales: “Avui Val猫ncia ha culminat la seua inger猫ncia en els pressupostos de Castell贸, que ix perdent”

Sales: “Avui Val猫ncia ha culminat la seua inger猫ncia en els pressupostos de Castell贸, que ix perdent”

El vicepresident mostra la indignaci贸 del Govern Provincial despr茅s de l’aprovaci贸 pel Consell del decret de turisme i esport.

El vicepresident de la Diputaci贸 de Castell贸, Vicent Sales, ha mostrat la indignaci贸 del Govern Provincial per l’aprovaci贸 per part del Consell del decret en mat猫ria tur铆stica i esportiva. “Avui Val猫ncia ha culminat la inger猫ncia en els pressupostos de la Diputaci贸 de Castell贸 en mat猫ria tur铆stica, esportiva i fins i tot d’ocupaci贸. I cada vegada que Val猫ncia decideix sobre els diners de Castell贸, Castell贸 ix perdent”.

En aqueix sentit, el vicepresident ha explicat que “despr茅s d’aquesta nova inger猫ncia, i tal com ja va indicar el president en el seu moment, si per part del Consell, com ha ocorregut, es fuig el consens i es tracta d’imposar via decret aqueixa inger猫ncia, evidentment la Diputaci贸 es reserva la possibilitat d’imposar les mesures jur铆diques necess脿ries, unes mesures que a partir d’ara estudiaran els serveis jur铆dics de la instituci贸”.

S’ha de tenir en compte que la predisposici贸 de di脿leg per part del president provincial, Javier Moliner, amb la Generalitat ha sigut total des que aquesta anunciara la seua intenci贸 de crear sengles decrets. “Creiem en el di脿leg, per貌 no en la imposici贸, doncs tal com hem demostrat fins ara amb el funcionament del Patronat Provincial de Turisme la coordinaci贸 ha sigut total amb la Generalitat en totes les accions. Defensarem sempre els interessos de Castell贸, que una vegada m茅s es veuen afectats quan la presa de decisions s’allunya de la prov铆ncia”.

Cal recordar que aquesta mateixa setmana el president Moliner feia part铆cips del posicionament de la Diputaci贸 en aquest tema tant a municipis tur铆stics, com a empresaris dels diferents subsectors del turisme en el Consell Plenari del Patronat Provincial de Turisme de la Diputaci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.