fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real aprovar脿 una modificaci贸 del pressupost de 6 milions per a adaptar-lo a la desescalada i cofinan莽ar projectes

Vila-real aprovar脿 una modificaci贸 del pressupost de 6 milions per a adaptar-lo a la desescalada i cofinan莽ar projectes

La reestructuraci贸 dels comptes far脿 possible adquirir el solar del quart institut, l’aportaci贸 a projectes com l鈥檌ntercanviador de transports o la sol路licitud de fons a la UE per a adequar l’edifici dels antics jutjats.

reconstrucci贸 post covid-19. 鈥淪abem que arribar脿 una injecci贸 econ貌mica important d’Europa i una gran part ser脿 per a la rehabilitaci贸 d’edificis p煤blics amb criteris de sostenibilitat i efici猫ncia energ猫tica, amb subvencions que poden arribar al 80% del cost dels projectes, per貌 les administracions benefici脿ries haurem d’avan莽ar la inversi贸鈥, subratlla l’alcalde. Vila-real t茅 en cartera l’adequaci贸 de l’edifici dels antics jutjats per a reubicar les depend猫ncies de la Regidoria d’Economia, aix铆 com el departament de Tresoreria, un projecte que s’emmarcaria en aquest cofinan莽ament de la m脿 de la UE.

Finalment, Benlloch tamb茅 ha explicat que la r脿pida desescalada que s’est脿 produint fa necessari completar les partides de despesa corrent de les regidories per a fer front a les activitats dels pr貌xims mesos, que s’intensificaran a mesura que la pand猫mia remeta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.