fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vila-real aprovarà una modificació del pressupost de 6 milions per a adaptar-lo a la desescalada i cofinançar projectes

Vila-real aprovarà una modificació del pressupost de 6 milions per a adaptar-lo a la desescalada i cofinançar projectes

La reestructuració dels comptes farà possible adquirir el solar del quart institut, l’aportació a projectes com l’intercanviador de transports o la sol·licitud de fons a la UE per a adequar l’edifici dels antics jutjats.

reconstrucció post covid-19. “Sabem que arribarà una injecció econòmica important d’Europa i una gran part serà per a la rehabilitació d’edificis públics amb criteris de sostenibilitat i eficiència energètica, amb subvencions que poden arribar al 80% del cost dels projectes, però les administracions beneficiàries haurem d’avançar la inversió”, subratlla l’alcalde. Vila-real té en cartera l’adequació de l’edifici dels antics jutjats per a reubicar les dependències de la Regidoria d’Economia, així com el departament de Tresoreria, un projecte que s’emmarcaria en aquest cofinançament de la mà de la UE.

Finalment, Benlloch també ha explicat que la ràpida desescalada que s’està produint fa necessari completar les partides de despesa corrent de les regidories per a fer front a les activitats dels pròxims mesos, que s’intensificaran a mesura que la pandèmia remeta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.