fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real llan莽a ajudes municipals per a l’escolaritzaci贸 infantil

Vila-real llan莽a ajudes municipals per a l’escolaritzaci贸 infantil

Vila-real refor莽a el suport a les fam铆lies amb 60.000 euros per a afavorir l’escolaritzaci贸 infantil de 0 a 3 anys.

Les fam铆lies de Vila-real amb fills menors de tres anys escolaritzats el curs passat a les escoles infantils de la ciutat podran beneficiar-se, un any m茅s, de les ajudes municipals a l’escolaritzaci贸 infantil. 

La Regidoria d’Educaci贸 ha publicat ja les bases de les subvencions, mitjan莽ant les quals l’Ajuntament de Vila-real pret茅n afavorir la conciliaci贸 familiar i laboral, al mateix temps que servir de suport econ貌mic a les fam铆lies amb fills en escoles infantils. Per a aquest objectiu, es destinaran 60.000 euros.

Els beneficiaris de les ajudes s贸n les fam铆lies amb xiquets i xiquetes menors de 3 anys empadronats a Vila-real i inscrits en qualsevol de les escoles infantils situades a Vila-real i autoritzades aquest curs (Babisol, Bambil脿ndia, Caperucita Roja, 5 Sentits, El Solet -unitats de 0 a 1 any i unitats d’1 a 2 anys-, Kinder Park, L’Esquirol i M贸n de fades). 

Per a cada menor escolaritzat en una d’aquestes escoles infantils es concedir脿 una ajuda, en pagament 煤nic, de 123 euros. En el cas que el nombre de sol路licituds siga menor a les previstes es procedir脿 a redistribuir equitativament la resta entre totes les sol路licituds aprovades. 

Despr茅s de la seua publicaci贸, s’obri ara un termini de 10 dies perqu猫 les fam铆lies interessades puguen sol路licitar les subvencions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.