fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vila-real llança ajudes municipals per a l’escolarització infantil

Vila-real llança ajudes municipals per a l’escolarització infantil

Vila-real reforça el suport a les famílies amb 60.000 euros per a afavorir l’escolarització infantil de 0 a 3 anys.

Les famílies de Vila-real amb fills menors de tres anys escolaritzats el curs passat a les escoles infantils de la ciutat podran beneficiar-se, un any més, de les ajudes municipals a l’escolarització infantil. 

La Regidoria d’Educació ha publicat ja les bases de les subvencions, mitjançant les quals l’Ajuntament de Vila-real pretén afavorir la conciliació familiar i laboral, al mateix temps que servir de suport econòmic a les famílies amb fills en escoles infantils. Per a aquest objectiu, es destinaran 60.000 euros.

Els beneficiaris de les ajudes són les famílies amb xiquets i xiquetes menors de 3 anys empadronats a Vila-real i inscrits en qualsevol de les escoles infantils situades a Vila-real i autoritzades aquest curs (Babisol, Bambilàndia, Caperucita Roja, 5 Sentits, El Solet -unitats de 0 a 1 any i unitats d’1 a 2 anys-, Kinder Park, L’Esquirol i Món de fades). 

Per a cada menor escolaritzat en una d’aquestes escoles infantils es concedirà una ajuda, en pagament únic, de 123 euros. En el cas que el nombre de sol·licituds siga menor a les previstes es procedirà a redistribuir equitativament la resta entre totes les sol·licituds aprovades. 

Després de la seua publicació, s’obri ara un termini de 10 dies perquè les famílies interessades puguen sol·licitar les subvencions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.