fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Ajuntament i Generalitat fan p煤blica l’autoritzaci贸 definitiva per a la celebraci贸 de l’Arenal Sound

Ajuntament i Generalitat fan p煤blica l’autoritzaci贸 definitiva per a la celebraci贸 de l’Arenal Sound

Abans de l’anunci definitiu, Borriana ja va presentar ahir el pla de Seguretat per al festival i la propera setmana tancar脿 el protocol d’actuaci贸 per a emerg猫ncies.

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, junt al tinent d’alcalde de la ciutat, Vicent Granel s’han despla莽at fins a la 鈥淐asa dels Caragols鈥, seu provincial de la Generalitat Valenciana a Castell贸, per fer p煤blica, junt als representants del Consell, l’autoritzaci贸 definitiva per a la celebraci贸 del festival Arenal Sound durant el proper mes d’agost. Despr茅s que ahir mateix es tancara entre totes les institucions estatals, auton貌miques i municipals l’acord per a la dotaci贸 de cossos i forces de seguretat dins el Pla de Seguretat per als dies de festival, la Direcci贸 Territorial de Presid猫ncia y la Conselleria de Justicia han fet arribar avui la documentaci贸 definitiva que autoritza a l’empresa IMUSIC Festival a tirar endavant la s猫rie de concerts programats per a la zona de la Malvarrosa.

A la roda de premsa celebrada a la 鈥淐asa dels Caragols鈥, ha iniciat el torn de declaracions el director territorial de Presid猫ncia, Adolf Sanmart铆n, que ha destacat 鈥渓’esfor莽 fet, no nom茅s durant els darrers dies, sin贸 durant els darrers mesos per les diferents institucions implicades, el que ha fet que per primera vegada un govern auton貌mic ha escoltat les peticions de l’Ajuntament de Borriana com no s’havia fet fins ara鈥.

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha coincidit en recordar que 鈥渁quest 茅s el millor exemple de que quan les coses es volen fer b茅, es pot aconseguir amb l’enteniment entre les diferents administracions implicades鈥. Safont tamb茅 ha volgut deixar clar que 鈥渘o es tracta d’un acord de darrera hora, ja que fa mesos que ens hem reunit amb empresa, diferents conselleries per poder tirar endavant la celebraci贸 del festival a la nostra ciutat. I s’ha aconseguit鈥.

Els tamb茅 alcaldes de Vilareal i Nules, Jos茅 Benlloch i David Garcia, que en l’edici贸 de 2016 tamb茅 acolliran activitats emmarcades dins el festival, han coincidit en assenyalar que 鈥渆stem molt satisfets de sumar-nos al projecte amb la celebraci贸 de concerts i activitats a les nostres poblacions, el que demostra que la col路laboraci贸 i l’enteniment entre municipis ve茂ns funciona millor que la compet猫ncia o les disputes, i que la feina, els encontres i les reunions entre les institucions ha arribat a bon port鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.