fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Alacant celebra la jornada d’acollida a 283 auxiliars de conversa en anglès de Primària

Alacant celebra la jornada d’acollida a 283 auxiliars de conversa en anglès de Primària

Una ambaixada de Moros i Cristians a càrrec d’escolars de Xixona rep este personal que ajudarà a millorar la competència comunicativa oral de l’alumnat en llengua estrangera.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha celebrat al paranimf de la Universitat d’Alacant la jornada d’acollida i orientació a 283 auxiliars de conversa que ajudaran este curs en la millora de les competències comunicatives orals en anglès de l’alumnat de les escoles.

Les escoles d’Infantil i Primària de les comarques d’Alacant, gràcies al finançament d’Educació de la Generalitat, tenen este curs el suport de 283 auxiliars estrangers de conversa en anglès.

A més, 19 instituts de Secundària alacantins tenen 24 auxiliars estrangers de conversa en anglès (13), francès (7), alemany (3) i italià (1) aportats pel Ministeri d’Educació i FP.

En total seran 307 auxiliars de conversa els que ajudaran a millorar les destreses orals en llengües estrangeres de l’alumnat de 302 escoles i instituts de les comarques d’Alacant.

El conseller d’Educació, Vicent Marzà, ha destacat que “els auxiliars de conversa en anglés provenen de més de 15 països per a afavorir un millor domini de llengües estrangeres de l’alumnat, especialment, de l’anglès”, i ha afegit que “els auxiliars de conversa dels centres educatius, així com els cursos gratuïts en anglès per al professorat valencià de les EOI i les estades del nostre professorat a Irlanda i al Regne Unit són tres de les mesures per a implantar l’ensenyament i l’aprenentatge de l’anglès en el nostre sistema educatiu i per a fomentar el plurilingüisme de l’alumnat”.

Este passat estiu, 773 docents de les comarques d’Alacant han millorat la seua capacitat per a impartir classes en anglès gràcies a les 2.022 estades formatives d’un mes al Regne Unit i Irlanda que du a terme Educació de la Generalitat.

A més, altres 221 docents d’Alacant també han avançat en el seu nivell d’anglès gràcies a les 700 places de cursos intensius en anglès d’una setmana que la Conselleria ha organitzat enguany per primera volta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.