fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Alcalà-Alcossebre reprèn el programa “Activa’t” per promoure un envelliment saludable entre les persones majors

Alcalà-Alcossebre reprèn el programa “Activa’t” per promoure un envelliment saludable entre les persones majors

Des de la Regidoria de Benestar Social, s’aposta per oferir aquests tallers que fomenten l’activitat tant a nivell físic com mental i que són totalment gratuïts per als participants.

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre aposta per la continuïtat del programa “Activa´t” enfocat a la població de persones majors, amb la finalitat d’exercitar les capacitats físiques i mentals. Com ja es va fer en la passada edició, s’estimularan les capacitats cognitives amb activitats en les quals exercitaran la memòria, l’atenció o treballar l’agilitat mental, amb la finalitat de mantenir una ment activa. A més, aquestes activitats es combinen amb la pràctica de l’exercici corporal, per a millorar les capacitats físiques. Algunes de les activitats que es desenvoluparan busquen activar la memòria motriu a curt termini, millorar la lectura de text indicatiu o treballar la memòria visual mitjançant circuits físics. L’objectiu és continuar promovent l’exercici entre el col·lectiu de persones majors, perquè puguen gaudir d’un envelliment actiu i saludable, al mateix temps que atenen i cuiden la seva salut tant a nivell físic com mental.

Les classes s’impartiran els dilluns, de 10.30h a 11.30h, en el Espai d’Oci d’Alcalà i els dimecres, en el mateix horari, en el Espai d’Oci d’Alcossebre. La inscripció, totalment gratuïta, pot formalitzar-se fins al 30 de setembre a l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert o en les Oficines Municipals d’Alcossebre.

La regidora de Benestar Social, Melina Fradejas, ha destacat que “com en l’anterior edició, esperem que el curs tinga un gran acolliment ja que és una manera que els nostres majors puguen millorar la seua qualitat de vida i la seua salut”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.