fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Alcora instal·la gronxadors de bebès a les zones infantils dels parcs

Alcora instal·la gronxadors de bebès a les zones infantils dels parcs

L’Ajuntament de l’Alcora està duent a terme la instal·lació de gronxadors per a bebès als parcs del municipi.

Concretament, s’estan instal·lant al parc Monlleó, al parc del carrer Guitarrista Tárrega, a la Pista Jardí i als Jardins de la Vila- on està situat el parc de Playmobil-.

La regidora de Parcs i Jardins, Nuria Sánchez, explica que l’objectiu és “adaptar les zones infantils de jocs als més menuts”. Així mateix, destaca que “pròximament s’instal·laran gronxadors adaptats per a xiquets amb mobilitat reduïda”.

“Prioritat per a l’equip de govern”

“Millorar els parcs i jardins és una prioritat per al govern de l’Alcora”, manifesta Sánchez. En aquest sentit recorda que, entre altres projectes, s’ha dut a terme un espai ‘street workout’ als Jardins de la Vila “per tal de possibilitar la realització d’esport a l’aire lliure” i també s’ha instal·lat tota una xarxa de pluvials “per evitar inundacions a la zona”.

Així mateix, en aquests jardins s’ha construït un parc amb temàtica de Playmobil, “El Fuerte de l’Alcora”, que es va obrir al públic el passat mes de juny. Cal recordar que aquesta zona infantil va ser triada pels xiquets i xiquetes de l’Alcora, ja que l’Ajuntament va distribuir unes enquestes en els centres escolars perquè indicaren les seues preferències.

D’altra banda, l’Ajuntament va dur a terme a finals de l’any passat un projecte per millorar diversos parcs i zones verdes del municipi: plaça Canterers, carrer Azulejera (3 zones), avinguda Dr. Federico Michavila, carrer Mestre D. Juan Sales i parc de la Pista Jardí. A més d’arreglar els jardins, es va realitzar la neteja d’aquestes zones i formigonat per tal de millorar el trànsit. A més, es van col·locar projectors de llum per a la seua il·luminació en dos jardins, situats al carrer Azulejera i a l’avinguda Federico Michavila.

Leave a Reply

Your email address will not be published.