fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Alcora instal路la gronxadors de beb猫s a les zones infantils dels parcs

Alcora instal路la gronxadors de beb猫s a les zones infantils dels parcs

L’Ajuntament de l’Alcora est脿 duent a terme la instal路laci贸 de gronxadors per a beb猫s als parcs del municipi.

Concretament, s’estan instal路lant al parc Monlle贸, al parc del carrer Guitarrista T谩rrega, a la Pista Jard铆 i als Jardins de la Vila- on est脿 situat el parc de Playmobil-.

La regidora de Parcs i Jardins, Nuria S谩nchez, explica que l’objectiu 茅s 鈥渁daptar les zones infantils de jocs als m茅s menuts鈥. Aix铆 mateix, destaca que 鈥減r貌ximament s’instal路laran gronxadors adaptats per a xiquets amb mobilitat redu茂da鈥.

鈥淧rioritat per a l’equip de govern鈥

“Millorar els parcs i jardins 茅s una prioritat per al govern de l’Alcora”, manifesta S谩nchez. En aquest sentit recorda que, entre altres projectes, s’ha dut a terme un espai ‘street workout’ als Jardins de la Vila 鈥減er tal de possibilitar la realitzaci贸 d’esport a l’aire lliure鈥 i tamb茅 s’ha instal路lat tota una xarxa de pluvials 鈥減er evitar inundacions a la zona鈥.

Aix铆 mateix, en aquests jardins s’ha constru茂t un parc amb tem脿tica de Playmobil, 鈥淓l Fuerte de l’Alcora鈥, que es va obrir al p煤blic el passat mes de juny. Cal recordar que aquesta zona infantil va ser triada pels xiquets i xiquetes de l’Alcora, ja que l’Ajuntament va distribuir unes enquestes en els centres escolars perqu猫 indicaren les seues prefer猫ncies.

D’altra banda, l’Ajuntament va dur a terme a finals de l’any passat un projecte per millorar diversos parcs i zones verdes del municipi: pla莽a Canterers, carrer Azulejera (3 zones), avinguda Dr. Federico Michavila, carrer Mestre D. Juan Sales i parc de la Pista Jard铆. A m茅s d’arreglar els jardins, es va realitzar la neteja d’aquestes zones i formigonat per tal de millorar el tr脿nsit. A m茅s, es van col路locar projectors de llum per a la seua il路luminaci贸 en dos jardins, situats al carrer Azulejera i a l’avinguda Federico Michavila.

Leave a Reply

Your email address will not be published.