Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Almassora ballarà un ‘lipdub’ per la pau

Almassora ballarà un ‘lipdub’ per la pau

Serà el dissabte 4 de febrer i anirà acompanyat d’activitats familiars durant tot el matí

La Regidoria d’Educació ha anunciat la celebració de diverses activitats per al pròxim dissabte per tal de commemorar el Dia Escolar de la No Violència i la Pau, que es va celebrar el passat 30 de gener. La proposta estrela de l’agenda és el ‘lipdub’ durant la gravació del qual els participants hauran d’atrevir-se a cantar el tema Madre Tierra’.

Prèviament, i des de les 11.00 hores, l’Ajuntament realitzarà tallers familiars, un mural de mans i prepararà a xicotets i majors per al ‘lipdub’ amb activitats de ball. La participació està oberta a tots els veïns i no és necessària inscripció prèvia. L’edil d’Educació, María José Tormo, ha convidat a la famílies a sumar-se a aquesta activitat i celebrar valors com el treball en equip, el diàleg i el respecte promoguts durant el Dia Escolar de la No Violència i la Pau.

Cap de setmana familiar

També el dissabte a les 18.00 el circ desembarcarà en el parc de Pitillo, en el districte marítim, amb les companyia Bataclown i Baraka Circ, dins de la programació d’activitats del cicle ‘Almassora a la mar’. El diumenge 5 de febrer, a partir de les 11.30, la plaça Pere Cornell acollirà el tancament infantil inclòs en les ‘III Jornades del Bou”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.