fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Amparo Marco: “L麓UJI ha sigut un punt d’inflexi贸 clau en el desenvolupament i el futur de Castell贸”

Amparo Marco: “L麓UJI ha sigut un punt d’inflexi贸 clau en el desenvolupament i el futur de Castell贸”

L’alcaldessa ha arreplegat la Medalla d’Or que la instituci贸 ha atorgat a l’ajuntament de la capital de la Plana en la seua 25 aniversari.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha arreplegat avui la Medalla d’Or que la Universitat Jaume I ha concedit a l’Ajuntament de Castell贸 per la seua important contribuci贸 en el desenvolupament d’aquest centre educatiu. El lliurament ha tingut lloc en el marc de l’acte de celebraci贸 del XXV aniversari de lUJI que ha estat presidit pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i el rector, Vicent Climent, al costat dels rectors de totes les universitats p煤bliques valencianes. Aix铆 mateix, l UJI ha atorgat la medalla a la Diputaci贸 de Castell贸 i al cantautor Raimon.

Amparo Marco ha afirmat sentir-se “molt orgullosa” de poder arreplegar aquesta distinci贸 per la seua vinculaci贸 personal amb la Universitat, de la qual 茅s professora titular i en la qual continua fent classes, i pel fet de rebre-la en nom de tot l’Ajuntament, una instituci贸 que va apostar des del primer moment per lUJI. “La creaci贸 de la nostra Universitat ha sigut el punt d’inflexi贸 m茅s important per al desenvolupament i el futur de la nostra ciutat i des de l’ajuntament treballem cada dia al costat de lUJI per a fer de Castell贸 una ciutat m茅s gran i millor” ha afirmat.

Cal recordar que l’Ajuntament de Castell贸 de la Plana ha protegit a la Universitat Jaume I des dels seus inicis, amb un suport clau al seu desenvolupament dins de la trama urbana de la ciutat i amb una col路laboraci贸 que ha sigut fonamental per a poder dur a terme el seu projecte cultural i educatiu. L’Ajuntament forma part de la Fundaci贸 Soler i Godes i de la C脿tedra d’Estalvi i Efici猫ncia Energ猫tica de la Universitat Jaume I, a m茅s de recolzar econ貌micament a un ampli programa cultural, educatiu i solidari. Amb la concessi贸 d’aquesta Medalla, “la Universitat Jaume I vol significar l’alta import脿ncia i estima que t茅 per la seua ciutat, per la seua ciutadania i per les diferents corporacions municipals que durant aquesta cambra de segle han mantingut sempre un suport actiu cap a la nostra instituci贸”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.