fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Arranquen les Festes del 2019 a l’Olleria amb la publicaci贸 i la presentaci贸 del llibre

Arranquen les Festes del 2019 a l’Olleria amb la publicaci贸 i la presentaci贸 del llibre

Amb la publicaci贸 i la presentaci贸 del llibre van comen莽ar oficialment, el passat divendres 26 de juliol, les Festes Patronals i de Moros i Cristians de l’Olleria 2019.

Poc abans de les 11 de la nit, va tindre lloc des del balc贸 de l’antic Ajuntament, la Publicaci贸 de les festes, enguany a c脿rrec d’Amparo Sempere Beneyto. Es tracta d’una persona molt vinculada al m贸n de la Festa, que va aprofitar el seu discurs per a reivindicar el paper de la dona en les Festes de Moros i Cristians, i va convidar a tot el poble a participar i gaudir d’estes festes.

Un castell de focs d’artifici posava el punt final a este primer acte de la nit.

A continuaci贸, la comitiva oficial es va traslladar al Teatre Goya per presentar oficialment el llibre de festes del 2019.

L’acte es va iniciar amb el lliurament del t铆tol de Festera d’honor a la Publicadora del 2019, Amparo Sempere. A continuaci贸 va ser la Presidenta de la Junta Central de Moros i Cristians, Mariola Gil, la que va dirigir unes paraules al nombr贸s p煤blic assistent. A continuaci贸, el regidor de Festes, Juan Ricardo Ruano, va felicitar a la publicadora pel seu discurs, als c脿rrecs de les festes del 2018 per la seua implicaci贸, i als nous c脿rrecs pel treball que estan realitzant.

脌ngel Cano, Coordinador del llibre de festes, va ser l’encarregat de parlar d’esta publicaci贸 que acull una gran quantitat d’articles, arxius i fotografies que repassen el passat i el present de les Festes de Moros i Cristians de l’Olleria.

A continuaci贸, es va fer entrega del llibre, en primer lloc a l’alcalde, Ram贸n Vidal, i posteriorment al regidor de Festes, Juan Ricardo Ruano, a la presidenta de la Junta Central de Festes, Mariola Gil, a la Reina i Fester Major infantil del 2018, a les Reines del 2019, festeres i festers del 2019, aix铆 com a la resta de c脿rrecs d’enguany i representants de cadascuna de les falles.

La de l’alcalde va ser l’煤ltima intervenci贸 de la nit. Ram贸n Vidal tamb茅 va fer una menci贸 especial als c脿rrecs festers i a la Junta Central per treballar per seguir fent grans les festes de l’Olleria. A m茅s, va destacar la import脿ncia d’estes festes i va convidar a tots els ve茂ns i visitants a gaudir-les al m脿xim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.