fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Arranquen les Festes del 2019 a l’Olleria amb la publicació i la presentació del llibre

Arranquen les Festes del 2019 a l’Olleria amb la publicació i la presentació del llibre

Amb la publicació i la presentació del llibre van començar oficialment, el passat divendres 26 de juliol, les Festes Patronals i de Moros i Cristians de l’Olleria 2019.

Poc abans de les 11 de la nit, va tindre lloc des del balcó de l’antic Ajuntament, la Publicació de les festes, enguany a càrrec d’Amparo Sempere Beneyto. Es tracta d’una persona molt vinculada al món de la Festa, que va aprofitar el seu discurs per a reivindicar el paper de la dona en les Festes de Moros i Cristians, i va convidar a tot el poble a participar i gaudir d’estes festes.

Un castell de focs d’artifici posava el punt final a este primer acte de la nit.

A continuació, la comitiva oficial es va traslladar al Teatre Goya per presentar oficialment el llibre de festes del 2019.

L’acte es va iniciar amb el lliurament del títol de Festera d’honor a la Publicadora del 2019, Amparo Sempere. A continuació va ser la Presidenta de la Junta Central de Moros i Cristians, Mariola Gil, la que va dirigir unes paraules al nombrós públic assistent. A continuació, el regidor de Festes, Juan Ricardo Ruano, va felicitar a la publicadora pel seu discurs, als càrrecs de les festes del 2018 per la seua implicació, i als nous càrrecs pel treball que estan realitzant.

Àngel Cano, Coordinador del llibre de festes, va ser l’encarregat de parlar d’esta publicació que acull una gran quantitat d’articles, arxius i fotografies que repassen el passat i el present de les Festes de Moros i Cristians de l’Olleria.

A continuació, es va fer entrega del llibre, en primer lloc a l’alcalde, Ramón Vidal, i posteriorment al regidor de Festes, Juan Ricardo Ruano, a la presidenta de la Junta Central de Festes, Mariola Gil, a la Reina i Fester Major infantil del 2018, a les Reines del 2019, festeres i festers del 2019, així com a la resta de càrrecs d’enguany i representants de cadascuna de les falles.

La de l’alcalde va ser l’última intervenció de la nit. Ramón Vidal també va fer una menció especial als càrrecs festers i a la Junta Central per treballar per seguir fent grans les festes de l’Olleria. A més, va destacar la importància d’estes festes i va convidar a tots els veïns i visitants a gaudir-les al màxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.