Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Labora concedeix 1,9 milions d’euros per a contractar a 101 persones joves sense ocupació a l’Alacantí

Labora concedeix 1,9 milions d’euros per a contractar a 101 persones joves sense ocupació a l’Alacantí

Es beneficiaran 8 ajuntaments de la comarca de l’Alacantí.

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius Comerç i Treball, a través de Labora, ha concedit 1,9 milions d’euros per a la contractació de 101 persones joves sense ocupació a la comarca de l’Alacantí.

Aquestes ajudes, que beneficiaran a 41 municipis i quatre mancomunitats, s’emmarquen en el Pla Avalem Joves Plus, que està format per dos programes d’incentius (Empuju i Emcuju), dirigits a entitats locals, diputacions, mancomunitats i organismes autònoms per a la contractació de persones joves que estiguen inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l’àmbit de la Comunitat.

Gràcies a este Pla, la comarca de l’Alacantí rebrà 1,9 milions d’euros que s’han concedit en els municipis d’Agost, Busot, El Campello, Aigües, Alacant, Sant Joan d’Alacant, Xixona i Sant Vicent del Raspeig.

En esta comarca destaca l’import concedit a l’Ajuntament d’Alacant, que ascendeix a 1,29 milions d’euros, destinats a la contractació de 69 persones sense ocupació.

La província d’Alacant ha sigut beneficiada amb 13,13 milions d’euros concedits a través d’estos programes que facilitaran la contractació de 712 persones.

Leave a Reply

Your email address will not be published.