fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Arriba al Casal Jove de Borriana la quarta jornada del Lluna Plena

Arriba al Casal Jove de Borriana la quarta jornada del Lluna Plena

Les activitats que tindran lloc el dissabte, 28 de novembre, han sigut proposades i organitzades per l’equip de Corresponsals IES.

Una setmana més, i amb esta ja són quatre, l’equip de Corresponsals IES de la Regidoria de Joventut i Infància ha organitzat les activitats del Lluna Plena que tindran lloc dissabte que ve, 28 de novembre en horari de 17 a 21 hores. Este programa d’activitats d’oci alternatiu per als i les jóvens majors de 14 anys se celebrarà al Casal Jove del Port de Sagunt.

Les activitats que es desenvoluparan durant el Lluna Plena d’esta setmana han sigut totes propostes per l’equip de corresponsals. És a dir, oci de jóvens per a jóvens. L’activitat estrela i que s’emmarca dins de l’oferta juvenil del Festival Novembre Negre, serà un joc de rol basat en el clàssic Cluedo: Assassinat en Hastings Mannor. En este joc, un grup de jóvens hauran de resoldre el cas d’un assassinat mentre pregunten als personatges implicats en el mateix i busquen pistes.

Pel que fa a la resta d’activitats que tindran lloc en esta quarta edició del Lluna Plena, podrem trobar, en primer lloc, el taller de cuina, on els participants cuinaran bescuit genovés amb d’almívar de llet, pastís de xocolate blanc i te matcha, tiramisú tradicional i bescuit de coco i te. Des d’este taller a més s’oferix una labor de conscienciació de menjar saludable.

En segon lloc, els assistents trobaran el taller de Kanji, on podran aprendre de cultura japonesa i en concret, de la seua cal·ligrafia. Cal assenyalar que esta és una de les activitats del Festival de manga Mangetsu, i que, en esta ocasió, els participants podran disfrutar del taller sense llista d’espera i amb totes les mesures de seguretat.

Així mateix, també hi haurà altres activitats com ara tornejos de videojocs, concretament de FIFA i de Just Dance i un altre tipus d’activitats com Hamma Beads, Tattoo, i jocs de taula.

Des de la regidoria destaquen que per a la posada en marxa d’estes activitats s’han tingut en compte totes les mesures de seguretat establides en els protocols de referència, especialment les referides a l’Oci Educatiu. Per tant, les activitats tindran un aforament reduït a 6 o 10 persones, segons activitat i controlades per un monitor. Les persones assistents hauran d’utilitzar mascareta obligatòriament, usaran gel i se’ls prendrà la temperatura a l’entrada. A més es desinfectaran els espais.

Com l’aforament és limitat, les inscripcions es realitzaran de 17 a 18 hores en el taulell d’informació de l’activitat en les instal·lacions del Casal Jove.
Des del departament recorden que per resoldre qualsevol dubte, els i les jóvens poden visitar la pàgina d’Instagram, @jovesagunt on atendran les qüestions de manera immediata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.