fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Arturo Fernández transformarà el Teatre Mònaco en una església catòlica el proper 9 d’abril

Arturo Fernández transformarà el Teatre Mònaco en una església catòlica el proper 9 d’abril

Ja estan a la venda les entrades a la web www.entradascastellon.com i es podran adquirir físicament en les taquilles del teatre els dies 1, 6, 7, 8 i 9 d’abril.

Dissabte que ve 9 d’abril, a les 19 hores, s’obrirà novament el teló del Teatre Mònaco d’Onda i l’escenari es transformarà en una església catòlica. Les llums il·luminaran la volta d’un dels clàssics del teatre del país, Arturo Fernández, que interpretarà en ‘Enfrentados’ a un capellà de gran carisma, volgut i admirat pels feligresos de la seva Parròquia. La comèdia se centra en un divertit conflicte sorgit amb un jove i rebel seminarista, Tomás, políticament gens correcte.

D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Onda ha anunciat aquesta obra de teatre, dotada d’un gran sentit de l’humor i d’una ironia que banyen tota la funció. La tinent d’alcalde de l’àrea de Promoció Cultural, Encarna Ribes, ha informat que la venda d’entrades començarà aquest divendres dia 1 d’abril en les taquilles del Teatre Mònaco de 17 a 20 hores. De la mateixa manera i horari, es posaran a la venda el dimecres 6, dijous 7 i divendres 8, tenint l’última oportunitat d’adquirir les entrades el mateix dia de la funció, de 17 a 19 hores, sempre que no estigueren esgotades. Ribes ha aprofitat l’ocasió per comunicar que en aquests mateixos horaris es facilitarà la venda d’entrades físiques també per al concert que Raphael, acompanyat per la Societat Artístico-Musical Vila d’Onda (SAMVO), oferirà el pròxim 6 d’agost, a les 23 hores, en el Recinte Multiusos. Les entrades d’ambdós concerts estan també a la venda en Internet, a través de la web www.entradascastellon.com i amb preus especials per als empadronats a Onda. Concretament, el preu de l’entrada general és de 20 euros per a assistir a l’obra de teatre de Fernández, mentre que els onders podran adquirir-la per 15 euros.

Per a la tinent d’alcalde és un honor que l’escenari del Mònaco reba aquesta producció de primer nivell, que ha aconseguit grans premis en tot el món, entre els que destaquen el Premi Moliere a França o el Theatre World Award i el Drama Desk Award als Estats Units.

Leave a Reply

Your email address will not be published.