fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benassal prepara un programa de rutes i visites guiades per a este estiu

Benassal prepara un programa de rutes i visites guiades per a este estiu

Juliol i agost arriben a Benassal amb un programa de rutes i visites guiades gratu茂tes per a con茅ixer els encants patrimonials, hist貌rics i naturals de la localitat.

D’esta manera es duran a terme dues rutes guiades gratu茂tes per a con茅ixer paisatges de Benassal constru茂ts gr脿cies a la t猫cnica de la pedra en sec. Concretament, els diumenges 12 de juliol i 9 d’agost. Betina Mellado explicar脿 als visitants els secrets d’esta t猫cnica constructiva inclosa en la llista de Patrimoni Cultural Immaterial de la Unesco. L’activitat, que necessita inscripci贸 pr猫via (696 458 688 / 964 44 20 04), tindr脿 l’eixida a les 9h des de l’ermita de Sant Libori a la Font d’en Segures. La durada aproximada 茅s de 2 hores i mitja.

A m茅s, Benassal ofereix visites guiades gratu茂tes per a con茅ixer el seu barri antic, amb els seus carrers, les seues cases m茅s antigues i els seus monuments m茅s emblem脿tics. La proposta tindr脿 lloc cada divendres de juliol i agost des de les 11h. Amb una duraci贸 aproximada de 90 minuts, l’eixida ser脿 dels porxos del castell de la Mola. Ser脿 obligatori l’煤s de mascareta.

Tamb茅 es podr脿 gaudir del paratge natural municipal del Rivet gr脿cies a visites guiades gratu茂tes. Els dissabtes 11 de juliol i 8 d’agost a partir de les 17.30 Betina Mellado donar脿 a con茅ixer la riquesa de fauna i flora d’esta microreserva, el seu itinerari did脿ctic i els detalls del seu Centre d’interpretaci贸. Per a participar en esta activitat, d’uns 90 minuts de durada, ser脿 necess脿ria reserva pr猫via (696 458 688 / 964 44 20 04) i portar mascareta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.