fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benassal prepara un programa de rutes i visites guiades per a este estiu

Benassal prepara un programa de rutes i visites guiades per a este estiu

Juliol i agost arriben a Benassal amb un programa de rutes i visites guiades gratuïtes per a conéixer els encants patrimonials, històrics i naturals de la localitat.

D’esta manera es duran a terme dues rutes guiades gratuïtes per a conéixer paisatges de Benassal construïts gràcies a la tècnica de la pedra en sec. Concretament, els diumenges 12 de juliol i 9 d’agost. Betina Mellado explicarà als visitants els secrets d’esta tècnica constructiva inclosa en la llista de Patrimoni Cultural Immaterial de la Unesco. L’activitat, que necessita inscripció prèvia (696 458 688 / 964 44 20 04), tindrà l’eixida a les 9h des de l’ermita de Sant Libori a la Font d’en Segures. La durada aproximada és de 2 hores i mitja.

A més, Benassal ofereix visites guiades gratuïtes per a conéixer el seu barri antic, amb els seus carrers, les seues cases més antigues i els seus monuments més emblemàtics. La proposta tindrà lloc cada divendres de juliol i agost des de les 11h. Amb una duració aproximada de 90 minuts, l’eixida serà dels porxos del castell de la Mola. Serà obligatori l’ús de mascareta.

També es podrà gaudir del paratge natural municipal del Rivet gràcies a visites guiades gratuïtes. Els dissabtes 11 de juliol i 8 d’agost a partir de les 17.30 Betina Mellado donarà a conéixer la riquesa de fauna i flora d’esta microreserva, el seu itinerari didàctic i els detalls del seu Centre d’interpretació. Per a participar en esta activitat, d’uns 90 minuts de durada, serà necessària reserva prèvia (696 458 688 / 964 44 20 04) i portar mascareta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.