fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim ajorna al 2021 l’elecci贸 de reina i dames

Benic脿ssim ajorna al 2021 l’elecci贸 de reina i dames

Les xiquetes d’entre 8 i 9 anys podran ser candidates l’any vinent.

L’Ajuntament de Benic脿ssim ha decidit ajornar al 2021 l’elecci贸 de les pr貌ximes reines i dames de les festes perqu猫, com ha explicat el regidor responsable de l’脿rea, Arturo Mart铆, “茅s la mesura m茅s justa per a totes les xiquetes i joves que volien ser festeres i, aix铆, les reines i dames que siguen triades en el 2021 podran viure tot un any de regnat com elles i Benic脿ssim es mereixen”. Mart铆 ha continuat explicant que les menors que planejaven presentar-se a ser reina o dama de les festes, podran fer-ho l’any vinent en canviar l’edat exigida per a ser reina o dama infantil “i les xiquetes que ara tenen entre 8 i 9 anys podran ser candidates en el 2021”.

El regidor de Festes ha volgut agrair a totes les xiquetes i joves que han mostrat el seu inter茅s per representar a Benic脿ssim “i agra茂sc la comprensi贸 tant d’elles com de les seues fam铆lies per entendre que l’ajornament era la millor decisi贸 a prendre per a assegurar que puguen gaudir d’un any complet en el c脿rrec”. Aix铆, a causa de les circumst脿ncies actuals, la reina infantil Marina Pauner Mart铆nez i les dames Andrea Nebot Pallar茅s, J煤lia Tafalla Recuero, Mara Marqu茅s Fuentes, Paula Bellido Fern谩ndez, Elena Barbeito G贸mez, Irene Andr茅s Folch i Natalia Rodr铆guez Montroi prorrogaran el seu regnat fins a l’elecci贸 de noves representants.

Quant a la celebraci贸 de les festes en honor a Sant Tom脿s, fixades en el calendari del 18 al 27 de setembre, Arturo Mart铆 ha comentat sobre este tema que “res ens agradaria m茅s que poder celebrar les nostres festes perqu猫 seria sin貌nim que hem ven莽ut a esta terrible pand猫mia. Des de l’Ajuntament de Benic脿ssim estarem atents al que dicten les autoritats sanit脿ries competents”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.