fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim ajorna al 2021 l’elecció de reina i dames

Benicàssim ajorna al 2021 l’elecció de reina i dames

Les xiquetes d’entre 8 i 9 anys podran ser candidates l’any vinent.

L’Ajuntament de Benicàssim ha decidit ajornar al 2021 l’elecció de les pròximes reines i dames de les festes perquè, com ha explicat el regidor responsable de l’àrea, Arturo Martí, “és la mesura més justa per a totes les xiquetes i joves que volien ser festeres i, així, les reines i dames que siguen triades en el 2021 podran viure tot un any de regnat com elles i Benicàssim es mereixen”. Martí ha continuat explicant que les menors que planejaven presentar-se a ser reina o dama de les festes, podran fer-ho l’any vinent en canviar l’edat exigida per a ser reina o dama infantil “i les xiquetes que ara tenen entre 8 i 9 anys podran ser candidates en el 2021”.

El regidor de Festes ha volgut agrair a totes les xiquetes i joves que han mostrat el seu interés per representar a Benicàssim “i agraïsc la comprensió tant d’elles com de les seues famílies per entendre que l’ajornament era la millor decisió a prendre per a assegurar que puguen gaudir d’un any complet en el càrrec”. Així, a causa de les circumstàncies actuals, la reina infantil Marina Pauner Martínez i les dames Andrea Nebot Pallarés, Júlia Tafalla Recuero, Mara Marqués Fuentes, Paula Bellido Fernández, Elena Barbeito Gómez, Irene Andrés Folch i Natalia Rodríguez Montroi prorrogaran el seu regnat fins a l’elecció de noves representants.

Quant a la celebració de les festes en honor a Sant Tomàs, fixades en el calendari del 18 al 27 de setembre, Arturo Martí ha comentat sobre este tema que “res ens agradaria més que poder celebrar les nostres festes perquè seria sinònim que hem vençut a esta terrible pandèmia. Des de l’Ajuntament de Benicàssim estarem atents al que dicten les autoritats sanitàries competents”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.