fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim celebra amb una missa la festivitat de Sant Tom脿s

Benic脿ssim celebra amb una missa la festivitat de Sant Tom脿s

El Nou Complex Parroquial ha acollit l’ofici religi贸s, 煤nic acte programat per a honrar al patr贸 de l’esgl茅sia.

Benic脿ssim ha celebrat hui la festivitat de Sant Tom脿s de Villanueva amb una missa en el Nou Complex Parroquial. La crisi sanit脿ria derivada de la propagaci贸 del Covid-19 va motivar la decisi贸 de suspendre les festes en honor al patr贸 de l’esgl茅sia del municipi, les quals haurien d’haver comen莽at el passat 18 de setembre i prolongar-se fins al diumenge 27. Com ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s, “tristament ens hem vist obligats a cancel路lar els festejos per Sant Tom脿s per prud猫ncia i responsabilitat, per貌 amb el convenciment que 茅s la millor decisi贸 presa perqu猫 el nostre objectiu en aquests moments no pot ser un altre que protegir la salut de tots els nostres ve茂ns i ve茂nes”.

Amb tot, despr茅s del tret de carcasses que anunciaven el dia festiu en el municipi, l’ofici religi贸s del migdia s’ha celebrat en el Nou Complex Parroquial per a poder acollir a un major nombre de fidels amb totes les mesures de seguretat sanit脿ria requerides. La missa ha comptat amb l’assist猫ncia de la corporaci贸 municipal, la reina infantil Marina Pauner i la seua cort d’honor i ve茂ns i ve茂nes que han volgut rendir honors a Sant Tom脿s de Villanueva en el seu moment.

L’alcaldessa ha aprofitat el dia festiu per a apel路lar a la responsabilitat individual i col路lectiva “imprescindible per a garantir la seguretat de tots” i per a agrair a tota la ciutadania “el seu esfor莽, comprensi贸 i comportament enfront de la situaci贸 que estem vivint. No cal baixar la gu脿rdia per a poder combatre junts el virus i aconseguir que l’ess猫ncia de les nostres festes puga prompte tornar a estar present”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.