fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim celebra amb una missa la festivitat de Sant Tomàs

Benicàssim celebra amb una missa la festivitat de Sant Tomàs

El Nou Complex Parroquial ha acollit l’ofici religiós, únic acte programat per a honrar al patró de l’església.

Benicàssim ha celebrat hui la festivitat de Sant Tomàs de Villanueva amb una missa en el Nou Complex Parroquial. La crisi sanitària derivada de la propagació del Covid-19 va motivar la decisió de suspendre les festes en honor al patró de l’església del municipi, les quals haurien d’haver començat el passat 18 de setembre i prolongar-se fins al diumenge 27. Com ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqués, “tristament ens hem vist obligats a cancel·lar els festejos per Sant Tomàs per prudència i responsabilitat, però amb el convenciment que és la millor decisió presa perquè el nostre objectiu en aquests moments no pot ser un altre que protegir la salut de tots els nostres veïns i veïnes”.

Amb tot, després del tret de carcasses que anunciaven el dia festiu en el municipi, l’ofici religiós del migdia s’ha celebrat en el Nou Complex Parroquial per a poder acollir a un major nombre de fidels amb totes les mesures de seguretat sanitària requerides. La missa ha comptat amb l’assistència de la corporació municipal, la reina infantil Marina Pauner i la seua cort d’honor i veïns i veïnes que han volgut rendir honors a Sant Tomàs de Villanueva en el seu moment.

L’alcaldessa ha aprofitat el dia festiu per a apel·lar a la responsabilitat individual i col·lectiva “imprescindible per a garantir la seguretat de tots” i per a agrair a tota la ciutadania “el seu esforç, comprensió i comportament enfront de la situació que estem vivint. No cal baixar la guàrdia per a poder combatre junts el virus i aconseguir que l’essència de les nostres festes puga prompte tornar a estar present”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.