Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó celebra el Dia Internacional del Turisme amb un ‘concert secret’ i una jornada digital

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó celebra el Dia Internacional del Turisme amb un ‘concert secret’ i una jornada digital

Les activitats s’han adaptat a la nova normalitat i tracten de posar en valor un sector econòmic clau en el territori.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó celebrarà este cap de setmana el Dia Internacional del Turisme, amb un ‘concert secret’ en els Coves de Sant Josep el divendres 25 de setembre i una jornada digital el diumenge 27 de setembre. L’objectiu és “posar en valor un sector econòmic clau en el nostre territori”, tal com ha explicat el regidor de Turisme i conseller delegat de Emsevall, Jorge García.

Esta commemoració és més important si cap “en un any marcat per la pandèmia, en el qual ens hem hagut de reinventar i fer un gran esforç per a adaptar-nos a la nova normalitat i oferir una experiència turística segura, amb un estricte protocol de prevenció”. Per això, ha convidat a tots els vallers i valleres “a participar, gaudir de les activitats previstes i mostrar el seu suport a esta important activitat econòmica”.

El divendres 25 de setembre, fora de la programació d’estiu del cicle musical ‘Singin’ in the cave’ però com a tancament de temporada, tindrà lloc un ‘concert secret’. El nom de l’artista no es revelarà fins al mateix dia, però les entrades es podran adquirir en les pròximes hores. A través de les xarxes socials s’anunciarà la venda per a este xou que tindrà un aforament molt limitat, encara que s’oferiran dos passes diferents.

Per a García esta és “una nova oportunitat de gaudir d’esta experiència màgica, en un format únic que aprofita l’acústica natural dels Coves de Sant Josep i que aconsegueix una intimitat entre el públic i l’artista difícil de replicar en qualsevol altre espai”.

El diumenge 27 de setembre s’ha programat una jornada digital amb la participació de l’alcaldessa, Tania Baños, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, Pedro Robledo, representant de ACTE i expert en Geologia, i des dels Estats Units, el president de l’Associació Internacional de Cuevas Turístiques (ISSCA, Brad West.

A més durant tot el dia es podrà gaudir a través d’internet de la visita virtual en 360é als Coves de Sant Josep, amb imatges de la zona no visitable, i també del documental ‘L’origen’ que mostra els resultats de les últimes exploracions dels Coves de Sant Josep.

Leave a Reply

Your email address will not be published.