fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana presenta una renovada Fira del Llibre que omplir脿 La Merc猫 de literatura, m煤sica i animaci贸 del 24 al 28 d’abril

Borriana presenta una renovada Fira del Llibre que omplir脿 La Merc猫 de literatura, m煤sica i animaci贸 del 24 al 28 d’abril

Les regidories de Cultura, Normalitzaci贸 Ling眉铆stica i Promoci贸 Econ貌mica i diverses de les llibreries de la ciutat donen a con猫ixer les principals novetats de l’edici贸 de 2018.

芦Tindr铆em molt guanyat si ens ixen uns dies com el d’avui禄. Ha sigut una de les primeres reflexions que, en forma d’an猫cdota, han fet propietaris de llibreries i regidors quan s’ha presentat una nova edici贸 de la Fira del Llibre de Borriana. I 茅s que durant la presentaci贸 celebrada en els lim铆trofs del *CMC de la Merc猫, la temperatura i el bon temps han sigut el millor dels presagis per a la setmana vinent, quan ja el dimarts dia 24 a partir de les 19:00 hores se celebre el primer dels actes englobats dins de la Fira de 2018, amb la presentaci贸 p煤blica del projecte 芦El plaer de la lectura: una manera d’estimar, pensar i composar禄, que han dut a terme alumnat i professorat de l’IES Llombai i que ser脿 芦el primer dels actes purament literaris i amb l’educaci贸 i el foment de la lectura com a base que servir脿 per a la inauguraci贸 oficial de la Fira del Llibre de 2018禄, com comentava el regidor de Cultura, Vicent Granel.

L’endem脿, el dimecres 25 tindr脿 lloc la presentaci贸 de 芦Els llinatges borrianencs. Origen, evoluci贸 els cognoms. Genealogies familiars禄 a c脿rrec de Josep Saborit Vilar i Javier Sanchiz Ruiz, en este cas en el Sal贸 de Plens municipal i a partir de les 19:00 hores. L’activitat seguir脿 creixent a partir de dijous, quan en horari matinal tinguen lloc les activitats musicals, liter脿ries i art铆stiques al voltant de l’exposici贸 que dos dies abans hauran inaugurat els i les alumnes de l’IES Llombai. A partir de les 18:00 hores, els i les m茅s xicotetes podran gaudir del contacontes en forma de ruta liter脿ria 芦El petit Pr铆ncep禄. I poc despr茅s, a les 19:30 hores, el Sal贸 de Plens acollir脿 una nova presentaci贸 liter脿ria, en esta ocasi贸 de l’obra 芦Com 脿ngel d’ales negres禄 de Francesc Momp贸.
L’obertura oficial de la Fira del Llibre arribar脿 el divendres a partir de les cinc de la vesprada, quan les llibreries borrianenques participants, La Llibreta, *Llibreria Mart铆, Llibreria Novenes i Llibreria Suvis, posen a la disposici贸 dels assistents a la Fira tota l’oferta liter脿ria en els prop de trenta metres d’estands que se situaran al costat del CMC La Merc猫 on avui ha tingut lloc la presentaci贸.

Eixe mateix divendres, i tal com ha explicat la regidora Maria Romero, 芦els i les participants del Taller d’Ocupaci贸 Riu Anna continuar脿 amb la seua implicaci贸 en l’animaci贸 juvenil, com ja han fet durant els 煤ltims mesos, oferint activitats i tallers a partir de dos quarts de sis, tal com tamb茅 faran el divendres al mat铆 a partir de les onze禄. L’espectacle 芦Va d’Enric Valor…禄 de Felip Kervarec tancar脿 a partir de les 18:00 hores la jornada del divendres en la Fira, que reprendr脿 la seua activitat el dissabte amb les citades activitats infantils i es tancar脿 a les sis de la vesprada amb l’actuaci贸 de Rodamons Teatre i la seua obra 芦Petiteses禄. Tal com ha volgut resumir el regidor de Normalitzaci贸 Ling眉铆stica, Santiago Zor铆o, 芦en esta edici贸 de la Fira del Llibre de Borriana hem volgut anar m茅s enll脿 i unir m煤sica, art, espectacles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.